Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 24-гру, 2009, 09:419 prov 1 074
За дверима гаража виявили 2 трупи
У Рівному, по вул. Енергетиків, 5а, працівники Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області відкрили двері гаража (за допомогою бензорізу зрізали завіси) де знаходились мертві тіла Корнійчука Сергія, 1979 р.н., який проживав по вул. Черняка, та особи жіночої статі (особа встановлюється).

Від отруєння чадним газом одна людина померла, іншу госпіталізовано
У с. Малево Демидівського району внаслідок отруєння чадним газом помер тимчасово непрацюючий громадянин Олександр, 1977 р.н. також у важкому стані в реанімаційне відділення Демидівської ЦРЛ госпіталізовано тимчасово непрацюючого місцевого жителя Віталія, 1971 р.н. і тимчасово непрацюючу жительку с. Охматків цього ж району Наталію, 1980 р.н.

Ще одна страшна аварія
Ця ДТП сталась на вулиці Софіївській у селі Верба. Автобус сполученням Київ-Мюнхен, який прямував з Києва у напрямку кордону, виїхав на ділянку дороги, де йдуть ремонтні роботи, та підбив ВАЗ-2101. За кермом автобуса був 42-річний Олександр з Черкаської області, а за кермом легковика — 34-річний Андрій з села Верба. Водій ВАЗу під час зіткнення загинув. Загинула і пасажирка його автомобіля, 58-річна рівнянка Галина. Двоє пасажирів автобусу, один з яких громадянин Росії, отримали переломи. Після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

Шахрайки, які ніби знімають порчу
Протягом останніх днів у Рівному зафіксовано кілька випадків шахрайства. Жінки слов’янської зовнішності вдають, що знімають порчу, і видурюють гроші у дівчат.
За даними рівненських правоохоронців, дві жінки віком 35-40 років, одна з яких худа, а друга – повна, знаходять жертв серед молодих дівчат. Ніби знімаючи порчу, шахрайки видурюють у них цінні речі та гроші.
Зазвичай раніше, кажуть рівненські міліціонери, таким видом злочинного бізнесу у місті займалися особи циганської національності. А коли до дівчат звертаються жінки зі слов’янською зовнішністю, вони не викликають жодної підозри.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору