Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 24-гру, 2009, 10:019 prov 861
В Україні очікується істотне потепління
Не віриться, але до четверга метеорологи прогнозують хвилю потепління. У столиці температура повітря зросте до плюс 6 градусів, а у південних районах, які зараз потерпають від снігу, очікується аж 15 градусів тепла.
При цьому східним регіонам обіцяють суху погоду. Вночі у четвер буде -9/-4 градуси, денна температура -4/+1 градус. На заході у четвер вночі синоптики прогнозують температуру повітря -1/+4 градуси, вдень 3-8 градусів, мокрий сніг.
А поки що Україна потерпає від негоди – сильних морозів і снігових заметів, що почалися у другій половині минулого тижня.
Станом на 21 грудня в Україні у зв’язку зі складними погодними умовами затримувалися 28 потягів, не працювали кілька портів і аеропортів. Унаслідок сильних снігопадів без електроенергії залишилися 335 населених пунктів. Крім того, кількість людей, які замерзли на смерть в Україні вже сягнула щонайменше 32-х.

Група крові розповість про характер
Сучасні дослідники запропонували цікаву теорію, як група крові може розповісти про характер людини.
Люди, що мають першу групу крові, відрізняються допитливістю і прагненням до досконалості. Наявність другої групи говорить про веселий, але ексцентричний і егоїстичний характер. Ті, що мають третю групу крові, цікаві, щедрі, але уперті. У людей із четвертою групою є художній смак, але вони загадкові і непередбачувані. Всі ці факти звучать як прогнози гороскопу, проте багато людей використовує їх в повсякденному житті: при прийомі на роботу, вибираючи чоловіка або при укладенні важливих контрактів.

Піраньї тероризують відпочивальників
Десятки відпочивальників постраждали від укусів піраній у бразильському штаті Сан-Паулу.
Інцидент стався минулих вихідних на пляжі на річці Тіете в містечку Убарана. За даними медиків, потерпілі отримали болючі укуси пальців рук і ніг.
Напад викликав паніку серед відпочивальників, після чого рятувальники евакуювали з небезпечного пляжу всіх людей і закрили його. За словами місцевих жителів, випадки нападу піраній на людей повторюються щороку. Так, у жовтні минулого року в результаті нападу піраній у тій же річці постраждали 15 людей. Намагаючись захистити відпочивальників від піраній, пляжі огородили сталевою сіткою. Але цей захід виявився неефективним, оскільки, за словами рибалок, риби просто перестрибують через бар’єр.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору