Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 14-січ, 2010, 09:579 prov 1 337
14-річна дівчина отруїлася алкоголем
Як з’ясувалося, дівчина, відзначаючи Різдво зі знайомими в селі Жаврів, вжила надмірну кількість алкогольних напоїв. Правоохоронці Рівненщини закликають батьків уважніше стежити за дозвіллям своїх дітей.

Госпіталізовано 2 дитини
В хірургічне відділення Зарічненської ЦРЛ госпіталізовано малолітніх мешканців Зарічненського району : з термічними опіками частин тіла різних ступенів. Опіки отримали внаслідок перекидання посудини з окропом. Стан дітей — задовільний.
В травмотологічне відділення Здолбунівської ЦРЛ в стані середньої важкості госпіталізовано з термічними опіками 1-2 ступенів обличчя та правого вуха малолітню жительку м. Здолбунів. Опіки отримано внаслідок перекидання на себе чашки з окропом.

Затримали шкільного крадія огорожі
Працівники Рівненського райвідділу міліції встановили особу зловмисника, який викрав металеві секції огорожі з території Городоцької загальноосвітньої школи. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець Руслан.

Знайшли осіб, що пограбували жіночий монастир
Працівники міліції встановили осіб, які причетні до крадіжки частини мідної водостічної труби з Корецького Святотроїцького жіночого монастиря.
У крадіжці зізналися 16-річні Владислав та Павло.
Що спонукало молодих людей на такий вчинок, наразі невідомо. За такі пустощі на юнаків чекає адміністративне покарання.

Замерзла на власному подвір’ї
В с. Стара Мощаниця Здолбунівського району на власному подвір’ї виявлено тіло Клавдії Г. 1934 р.н. Попередня причина смерті – загальне переохолодження організму.

Втопився у ванні
В смт. Клевань Рівненського району у ванні втопився Ілля В., 1992 р.н., студент Рівненського аграрного коледжу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору