Рівне:

Створення та просування сайтів

Автомобілі швидкої допомоги для села

Актуально 14-січ, 2010, 10:109 prov 929
Автомобілі  швидкої допомоги для села


Як повідомив народний депутат України від Блоку Юлії Тимошенко Сергій Кошин, Рівненська область відповідно до реалізації урядової програми отримала 24 карети швидкої допомоги для сільських лікарень. Автівки урочисто вручить сама Прем’єр-міністр України Юлія Тимо-шенко під час найближчого робочого візиту на Рівненщину.
Прем’єр-міністр Юлія Ти-мошенко заявляє, що програма забезпечення медичних закладів високоякісним обладнанням має стати загальнодержавною.
“У кризовому 2009 році уряд розпочав програму із забезпечення кожної амбулаторії, ФАПу, сільської дільничної лікарні спеціальними автомобілями, які дозволяють довезти хворого до амбулаторії та районної лікарні. Цю програму ми робимо загальнодержавною”, — заявила Юлія Тимошенко під час робочого візиту до Автономної Республіки Крим.
Прем’єр-міністр зазначила, що Кабінет Міністрів проводить масштабну програму переоснащення кожної лікарні, яку планується завершити протягом одного-двох років. “Через державні гарантії ми можемо за рік-два закрити потребу у найкращій і найсучаснішій медичній техніці та обладнанні”, — заявила Прем’єр-міністр.
Як відомо, з 1 січня усі працівники медичної сфери отримуватимуть доплату за стаж роботи, про що йдеться в урядові постанові, підписаній Прем’єр-міністром Юлією Тимошенко. Крім того, глава уряду виступає за запровадження в Україні системи медичного страхування, і відповідний законопроект знаходиться на розгляді Верховної Ради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору