Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині паралізована жінка ледь не загинула під час пожежі в житловому будинку

Львівська область 15-січ, 2010, 12:249 Lobanovskiy 721
Неприємна пригода напередодні святкування Старого-Нового року трапилась із мешканцями селища Брюховичі. О восьмій годині вечора 13 січня львівським рятувальникам МНС повідомили про пожежу в приватному триповерховому житловому будинку по вул. Лісна.
Вогонь зайнявся у гаражі, що водночас слугував і технічним приміщенням. На момент займання 50-ти річний власник будинку та його дружина перебували на третьому поверсі. Їм вдалось вибратись із задимленої пастки самотужки, однак поверхом нижче у кімнаті перебувала паралізована літня жінка, її вивести з приміщення вони уже не могли.
Справа в тому, що на сходах будинку було настільки щільне задимлення, що навіть рятувальники вирішили дістатись до кімнати жінки через вікно. Коли бійці МНС увійшли таким чином до кімнати, то в першу чергу дізнались про самопочуття потерпілої та зробили все для того аби їдкий дим не потрапляв до приміщення через шпарини в дверях. Окрім того аби жінці було легше, періодично давали дихати апаратом на стисненому повітрі. У присутності рятувальників вона почувалась захищеною і постійно дякувала за допомогу.
Порадившись чоловіки вирішили не транспортувати мешканку із будинку, а залишити в її в кімнаті, адже пожежа вже була ліквідована. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 15 м2 та пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 20 м2 в гаражі. Орієнтовні збитки, спричинені пожежею 5 000 грн. Ймовірною причиною займання визначили коротке замикання електромережі. Погорільці були вдячні рятувальникам за врятоване життя літньої жінки.
Іванна ГАЛУШКО Інженер ЦП ГУ МНС України в Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору