Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 21-січ, 2010, 10:039 prov 957
Виявили труп невідомого чоловіка
15 січня в одному з нежилих приміщень на вулиці Княгиницького в Рівному був виявлений труп невідомого чоловіка віком 50-55 років. Особа померлого та причина смерті встановлюються.

Неповнолітня дівчина отруїлася алкоголем
В обласну дитячу лікарню з діагнозом гостре алкогольне отруєння у важкому стані госпіталізована неповнолітня жителька м. Рівне.

Нарубали на 47 тис. грн.
Працівники Рокитнівського РВ УМВС встановили двох осіб, причетних до незаконної вирубки 24 сосон. Обидва – жителі села Кам’яне. 40-річний Василь та 39-річний Іван завдали державі майже 47 000 гривень збитків.

Займалася виготовленням та збутом алкогольних напоїв
32-річна рівнянка повідомила працівникам міліції, що 34-річний житель села Новий Моквин Березнівського району Михайло займається незаконним виготовленням та збутом алкогольних напоїв. За даним фактом наразі проводиться перевірка.

Травмувався на виробництві
Нещасний випадок стався у селі Вербівка Дубровицького району із 46-річним жителем села Немовичі Сарненського району Миколою. Чоловік під час ремонту торфодобувної техніки на одному з підприємств отримав травму. В стані травматичного шоку та з ампутацією нижньої кінцівки на рівні колінного суглобу потерпілого доставили до ЦРЛ.

Дочка розбила голову батькові
До лікарів із забійною травмою голови звернувся 41-річний Віктор Б. Скалічила чоловіка рідна донька 20-річна Олена. Причину побиття батька дівчиною встановлює дільничний.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору