Рівне:

Створення та просування сайтів

“OPEL COMBO” їздитиме ОСТРОЖЦЕМ

Актуально 21-січ, 2010, 10:159 prov 1 139
“OPEL COMBO”  їздитиме ОСТРОЖЦЕМ


Важлива подія відбулася в Острожецькій райлікарні. Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо підтримки розвитку українського села медичному закладу передали спеціальний автомобіль для надання медичної допомоги.
Сертифікат на одержання автомобіля “Opel Combo” головному лікарю Володимиру Кардашу вручив депутат Рівненської обласної ради Григорій Шумейко. Разом із ним до острожецьких медпрацівників прибув і його колега з обласної ради Анатолій Озімковський.
Дарунок певною мірою шокував медпрацівників, бо дехто з них навіть перепитував, чи “Opel Combo” призначений саме для Острожецької райлікарні. Заспокоїлися лише тоді, коли сертифікат уже був у руках головного лікаря, і на власні очі переконалися у кінцевому пункті призначення іномарки.
Володимир Кардаш сердечно дякував за такий подарунок і наголосив, що йому радіють медпрацівники і жителі населених пунктів так званого Острожецького куща. Адже УАЗик, яким нині користуються медпрацівники, за більш як десятирічний термін експлуатації по “шосейках” неєвропейської якості, зовсім “з’їздився”. Буває, що його частіше ремонтують, ніж використовують. Відтепер євроавтомобіль додасть комфорту у роботі фахівців у білих халатах, їхнім пацієнтам – шансів на швидке одужання, а молодим лікарім, які прибудуть в Острожецьку райлікарню, – надію одержати багаторічну прописку в колективі. Річ у тім, що упродовж останніх двадцяти років штат лікарів не поповнив жоден фахівець із вищою освітою…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

Льолык 26-лют, 16:04

Він би скромніше себе вів. Мало ще людей надурив.Багато ще подарунків від Кабінету Міністрів має! ЦЕ просто дешевий ПІАР
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору