Рівне:

Створення та просування сайтів

Про свавілля правоохоронців розкажуть на прес-конференції

Останні новини 08-кві, 2008, 11:019 prov 1 242
«Правоохоронці. Чи діють вони в межах закону?» - цьому питанню присвячена прес-конференція, що відбудеться у вівторок, 8 квітня о 16.00 в конференц–залі Рівненського будинку вчених (вул. Симона Петлюри, 17). Організатор - Рівненське представництво Громадянська мережа ОПОРА.
Пошуком відповіді на таке питання неодноразово переймалися ті мешканці Рівного, які на собі відчули, що таке обшуки, «добровільна» присутність в ролі понятих, і навіть незаконне затримання, начебто для надання свідчень. Звичайно, вголос про такі речі ніхто не говорить. З такою ж проблемою зіткнулися професійні адвокати «Західноукраїнського юридичного альянсу», офіс яких потрапив під обшук УБОЗу. Якщо професійні правозахисники не змогли зупинити правоохоронців в цій ситуації, оскільки аргументація Законом на них просто не діяла, то на який захист можна сподіватися простим громадянам?
На прес-конференції постраждалі від дій правоохоронців представники «Західноукраїнського юридичного альянсу» готові відкрито і офіційно розповісти про те, як правоохоронці проводили обшук в їхньому офісі. Також сподіваємося почути коментарі захисників закону щодо їх діяльності, або ж бездіяльності.
Участь у прес-конференції візьмуть представники «Західноукраїнського юридичного альянсу». Запрошені до участі начальник управління по боротьбі з організованою злочинністю в Рівненській області Харкевич О.О., начальник управління міністерства внутрішніх справ в Рівненській області Голомша М. Я. та прокурор Рівненської області Пришко А.Г.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору