Рівне:

Створення та просування сайтів

Школярі Львова вшановують подвиг Героїв Крут

Львівська область 29-січ, 2010, 12:189 prov 1 178
З метою національно-патріотичного виховання учнівської молоді та на відзначення 92-ої річниці подвигу Героїв Крут сьогодні у навчальних закладах Львова відбудеться День вшанування подвигу Героїв Крут.
Про це Провінційці повідомила Львівська міська рада.


Зокрема у навчальних закладах Франківського району підготовлені тематичні виставки літератури у бібліотеках, випущені загальношкільні стіннівки, що висвітлюють події тих років. Вчителями історії будуть проведені відкриті уроки на тему: «Їх, юних сміливців, лиш жменька була», а класними керівниками підготовлені виховні години: «Незабутній чин української молоді під Крутами».
«Учнівське самоврядування теж не залишилося осторонь. Учні організували політінформації та лінійки-реквієми. У всіх навчальних закладах серед учнів 9-10-их класів буде проведено конкурс на кращий учнівський твір «Що для мене особисто означає подвиг юних крутян», за результати якого краща робота буде передана на розгляд районного журі конкурсу», – розповіла начальник Франківського районного відділу освіти Оксана Даниленко.
У рамках тематичного дня відбудуться також:
- виставки літератури в шкільних бібліотеках «Нас було тільки триста»,
- зустрічі старшокласників з ліцеїстами ліцею імені Героїв Крут у ССЗШ № 5 ім. І. та І. Кокорудзів та в ССЗШ № 46 ім. В. Чорновола,
- екскурсії у музей Героїв Крут Львівського державного ліцею імені Героїв Крут (СЗШ № 66, СЗШ № 36),
- учнівські конференції «Крути: подвиг і трагедія» у СЗШ №№ 51, 55, СЗШ № 50 ім. А. Макаренка,
- лінійки-реквієми, за участю учнівського самоврядування, у ССЗШ № 2, СЗШ № 36, Ліцеї менеджменту, ССЗШ № 46 ім. В. Чорновола.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору