Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному відбувся загальноміський Ярмарок професій та освітніх програм для старшокласників

Рівненська область 29-січ, 2010, 14:309 prov 1 721
Гарною традицією Рівненського міського центру зайнятості стало проведення щорічних зустрічей старшокласників загальноосвітніх шкіл Рівного з представниками навчальних закладів міста та області різних рівнів акредитації, фахівцями служби зайнятості. У цьогорічному Ярмарку професій та освітніх програм, який відбувся 28 січня, участь взяли понад 20 навчальних закладів та соціальні партнери служби зайнятості – управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Допомогти молодим людям зорієнтуватися у виборі професійного напряму, поінформувати про мережу навчальних закладів, пропагувати професії, які мають попит на сучасному ринку праці, – інженерів, фахівців технічних професій, кваліфікованих робітників, сприяти ефективній зайнятості молоді в рідній країні – таку мету ставили перед собою організатори ярмарку.

У зв’язку з тим, що цьогорічний ярмарок проходив в середині навчального року, то було прийнято рішення, щоб до заходу залучити учнів 9 та 10 класів, оскільки одинадцятикласники уже визначились зі своїм професійним майбутнім.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору