Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 10-кві, 2008, 09:489 prov 1 147
У третьому турі фінальної частини першості України з міні-футболу серед команд першої ліги МФК “Рівне” поступився останній команді чільної шістки — донецькому “Шахтар-2-ДЮСШ-5-Аркада“ — 3:4. Хоча після першого тайму гості вигравали 3:1. Всі три голи — на рахунку капітана нашої команди Романа Волоха (14, 14, 20 хвилини).
Результати інших ігор: ”Меркурій” — ”ЗБК-5” — 3:2, ”Дніпро-ШВСМ” — ”Іллічівець” — 2:4.
У турнірній таблиці лідирує ”Іллічівець” — 17 очок. На другому місці МФК ”Рівне” — 12, на третьому — ”ЗБК-5” — 11. Наступний матч рівняни проведуть 12 квітня в Харкові проти місцевого ”ЗБК-5”.
***
У вівторок поновилися матчі студентської футбольної ліги України. Після першого кола у турнірній таблиці двовладдя — по 16 очок мали івано-франківський ”Факел-ІФНТУНГ” та рівненський ”Штурм-МЕГУ”. На одне менше у чернівецького ”Університету”. Саме з чернівчанами зустрічалися у вівторок рівненські футболісти і розійшлися миром — 1:1.
***
Третє місце зайняв капітан рівненського БК-93 ”Пульсар” Анатолій Дубнюк у конкурсі ”слем-данків” на баскетбольному ”Матчі всіх зірок”. Він набрав 113 балів, що не дозволило потрапити до суперфіналу. Як сказав Анатолій Дубнюк, виклик був для нього цілковитою несподіванкою:
— Взагалі я думав, що це першоквітневий жарт. Проте коли побачив факс, повірив.
Крім капітана, ще один гравець нашої команди, Артем Шелуха, був заявлений у поєдинку дублерів. Рівнянин провів у складі команди ”Північ” майже три хвилини і відзначився одним невлучним кидком, одним підбором та одним фолом.

***
Розпочалася друга частина суперліги з баскетболу серед дублюючих команд, що проходить в Одесі. Дубль БК-93 ”Пульсар” досить впевнено переграв столичний ”Будівельник” — 118:86. У вівторок наша команда зустрічалася із ”Сумихімпромом” і перемогла 100:50. У п’ятницю відбудеться заключний день змагань.

***
Триває другий етап чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі за 11-18 місця. БК ”Сарни” у Дніпропетровську двічі програв місцевому ”ДУЕПу” — 61:90 та 59:70. Із 31 очком підопічні Олега Краська посідають тринадцяту сходинку турнірної таблиці. На один пункт більше у ”Харків-Політехніка” та ”ДУЕП”.

***
Рівненська спортсменка Ольга Суха візьме участь в чемпіонаті Європи з дзюдо, що відбудеться в Португалії. Змагання стануть останнім рейтинговим турніром у відборі на Олімпійські ігри 2008 у Пекіні. Ольга Суха, яку тренує Михайло Романкевич, боротиметься за медалі у ваговій категорії 52 кг.

***
В Гощі відбувся черговий обласний турнір з футболу, присвячений пам’яті Євгена Лановця. У турнірі взяли участь команди ФК ”Гоща АМАКО”, ”Хімік” (Рівне), ”Славія” (Рівне), ”СДЮШОР-Верес-2” (Рівне). Переможцем стала команда господарів.

***
Продовжує забивати у чемпіонаті України з футболу у вищій лізі млинівчанин Володимир Гоменюк. Його ”Таврія” розійшлася миром в Сімферополі із столичним ”Арсеналом” — 1:1. Володимир вивів свою команду вперед, але втримати перемогу господарі не змогли. Разом із Олександром Косиріним, Євгеном Селезньовим та Олександром Гладким він забив тринадцять голів.
***
Три дні тривав другий відкритий турнр на Кубок Рівного з гри го, в якому взяли участь спортсмени з Києва, Одеси, Львова та Костополя. У напруженій боротьбі кубок здобув рівнянин Артем Качановський. У віковій категорії до 12 років призерами стали рівняни Юрій Михалюк, у віковій категорії до 18 років — Артем Качановський . Чемпіонкою України серед жінок стала киянка Марія Захарченко.
***
Рівненська команда ”Спідвей-Рівне” стартувала у другій польській спідвейній лізі. У першому турі наша команда зустрічалася в Ополє з місцевим ”Колеяжем” і поступилася — 42:57. Найрезультативнішим у складі рівнян був Маріуш Франкув — 17 пунктів. Два українці, які їздили за рівнян, набрали одне очко.

***
Срібну та бронзову медалі здобули студентки Національного університету водного господарства та природокористування на чемпіонаті світу з гирьового спорту серед юнаків і дівчат, що днями відбувся в білоруському місті Бобруйськ. У ваговій категорії до 60 кг срібною призеркою стала студентка університету водного господарства Ольга Вахнюк, а бронзовою — студентка механіко-енергетичного факультету НУВГП Марія Гуринович. Золоту ж медаль у цій ваговій категорії здобуло теж наша землячка — студентка Сарненського педагогічного коледжу Оксана Шульжук. За підсумками чемпіонату збірна України посіла перше місце, на другому — білоруські спортсмени, третє місце — у росіян.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору