Рівне:

Створення та просування сайтів

Ситуація навколо ВАТ “Хмельницькрибгосп” розглядалася на засіданні обласної робочої групи

Хмельницька область 03-лют, 2010, 09:559 Lobanovskiy 2 544
Ситуація, що склалася навколо ВАТ “Хмельницькрибгосп” розглядалася на засіданні обласної робочої групи з питань протидії протиправному поглинанню та захопленню підприємств під головуванням голови облдержадміністрації Івана Гавчука.
Про це Провінційці повідомили у Хмельницькій облаcній державній адміністрації.


У засіданні також взяли участь заступник голови ОДА Віктор Коліщак, члени робочої групи та сторони, які претендують на керівництво структурою.
Про суть конфліктної ситуації поінформував начальник Хмельницького територіального управління Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку та одночасно секретар групи Валерій Кузь. Також були заслухані і сторони спору.
Варто зауважити, що ситуація стосовно управління і володіння структурою вже неодноразово розглядалася й надалі перебуває на розгляді у судових інстанціях.
Разом з тим, в ході засідання членам робочої групи стали відомі факти щодо існування окремих ухвал суддів у кількох областях країни, які фактично суддями не виносилися, що вони особисто і підтвердили.
Як зазначив в ході засідання Іван Карлович, головне щоб в області залишилось працювати бюджетоутворююче підприємство.
Разом з тим, враховуючи розвиток подій та всі факти він висловив думку, що на підприємстві дійсно є ознаки рейдерства.
“Потрібно визнати, що ознаки рейдерської атаки є. Ми не можемо залишити все таким чином”, - сказав очільник області.
Крім того, найближчим часом буде підготовлено звернення до Генерального прокурора України щодо цієї ситуації.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

FISHKA 28-бер, 20:50

Одним із "козирних" чиновників в нашому районі є директор ВАТ "Хмельницькрибгосп" - Пащенко О.О. Даний керівник займає досить високу посаду, а тому в його арсеналі відповідно і високі потреби. На керівній посаді дана особа, за допомогою Летичівського державного реєстратора, без загальних зборів акціонерів, перебуває пів року. Перетворивши за цей мізерний період виробничий потенціал у підприємство банкрут. За даний період з підприємства було звільнено "за власним бажанням" більше 30 висококваліфікованих працівників без виплати заробітної плати та розрахункових у відповідності до чинного законодавства. Постає питання: а що на підприємстві немає грошей? Та ні шановні, лише за Договором №01-10-Ю між ВАТ "Хмельницькрибгосп" Пащенком О.О.,та фізичною особою підприємцем Лучинкіним Єгором Сергійовичем за надання юридичних послуг на протязі вересня-грудня 2010року було перераховано 372000грн. Нічого собі тарифи юристів, для нашого району. Шановні жителі Летичівщини, йдіть вчитись на - юристів і ваша зарплата буде становити лише в послугах захисту інтересів клієнта в органах місцевого самоврядування - 2000грн за годину!!! І це в період коли підприємство не проводить проплат до пенсійного фонду, податкової адмініістрації та має заборгованість по іншим соціальним платежам...
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору