Рівне:

Створення та просування сайтів

Підозрювану у шахрайстві киянку затримали на Івано-Франківщині

Івано-Франківська область 05-лют, 2010, 08:579 Lobanovskiy 1 002
Удосвіта 2 лютого в Снятинський райвідділ міліції, що на Івано-Франківщині, прибули оперативники київської міліції, щоб доставити до столиці 51-річну жінку, яку вони розшукували з серпня минулого року. У Солом’янському райвідділі ГУ МВС в Києві за фактом вчинення шахрайства, що завдало потерпілому значної шкоди, була порушена кримінальна справа у далекому 1996 році. Торік з’ясувалося, що до цього злочину причетна саме ця жінка, однак вона зникла.

У перший день лютого працівники міліції затримали розшукувану в операційному залі банківської установи в Снятині. Касир відділення банку викликала міліцію відразу ж, як тільки зрозуміла, що ця відвідувачка намагалася вчинити шахрайські дії під час обміну грошей. Клієнтка попросила касирку обміняти одну тисячу доларів на гривні. Згідно з курсом валют касир видала жінці 8040 гривень купюрами номіналом 100 гривень і дві двадцятки. Перерахувавши суму, жінка одразу ж повернула її в касу, попросивши видати гроші купюрами більшого номіналу. Коли касир перерахувала суму, то виявила, що не вистачає 1200 гривень. Зрозумівши, що її намагаються обманути, пильна касирка негайно викликала міліцію. Група затримання снятинського підрозділу Державної служби охорони при УМВС в області прибула на місце виклику за лічені хвилини. Надалі 12 купюр, яких «не вистачало», були виявлені в сумочці спритної шахрайки.

Як повідомив перший заступник начальника Снятинського райвідділу міліції Анатолій Барасюк, в ході встановлення особи затриманої було з’ясовано, що ця жінка зареєстрована за місцем проживання в Київській області і розшукується міліцією Києва. Оперативно зв’язавшись з Солом’янським райвідділом столичної міліції, прикарпатці отримали підтвердження щодо цієї особи і зацікавлення в її затриманні. Таким чином на часі розкриття злочину 14-річної давнини.

Василь Гультайчук, CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору