Рівне:

Створення та просування сайтів

Буковинські молодики катували бабусю, поки та не віддала всі заощадження

Чернівецька область 09-лют, 2010, 11:159 Lobanovskiy 1 039
На Буковині за півтори тисячі гривень молодики катували бабусю кілька годин. Били стареньку, поки вона не віддала своїх останніх заощаджень. Від пережитого пенсіонерка не оговталася й досі.

74-ирічна Олена Онуфріївна мешкає сама. Рідних немає. У лікарні її провідують хіба що сусіди. Про той злощасний день бабуся розповідає неохоче. За півтори тисячі гривень її так побили, що бідолашну госпіталізували.

Іван Коврик, заступник головного лікаря Глибоцької районної лікарні:

- У хворої закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій правого плеча, плечового суглобу, правої половини грудної клітки. Стан відповідав середньої важкості.

Непрохані гості завітали до оселі пенсіонерки ввечері. Дверей вона не відчиняла. Молодики їх вибили.

В’ячеслав Хабайло, керівник відділу УМВС України в Чернівецькій області:

- Після того, як вони добряче попили, один із них виламав штахету із забору, цією штахетою вони зламали замок, увійшли в помешкання, почали вимагати гроші, при цьому наносили штахетою удари по голові. В жінки не було іншого виходу, як віддати ці кошти, збереження.

22-річного парубка міліціонери вже затримали. Це - односелець бабусі. Він частенько жебракував. Просити милостиню приходив і до Олени Онуфріївни, вона ніколи не відмовляла. Грабував пенсіонерку разом із приятелем.

Олена Онуфріївна, постраждала:

- Розтрощили двері й вимагали грошей. Мала напохваті двісті гривень, їх і дала. Грабіжники кричали, аби сказала, де заощадження, й погрожували, що вб’ють. Було в хаті 1500 гривень, теж віддала. Вони відлупцювали мене й утекли.

За розбій двом охочим до легкої здобичі загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі.

Світлана Флікян, Андрій Соколовський, Чернівці, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору