Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті під час пожежі травмувалося двоє дітей

Закарпатська область 10-лют, 2010, 09:099 Lobanovskiy 1 059
Двоє малолітніх діток 2001 та 2003 року народження мало не згоріли під час пожежі, яка сталася вранці шостого лютого в житловому будинку на вул. Зеленій, що в смт Великий Березний Закарпатської області.
Якби не передчуття матері та пильність сусідів, наслідки могли б бути фатальними. Як стало відомо, звечора мати розтопила піч та пішла на цілу ніч до сусідів, у яких помер родич. Дев’ятирічна Фіама та семирічний Едуард вже спали. Над ранок жінка вирішила повернутися додому. За кілька метрів від житлового будинку вона побачила полум’я, що виривалося з покрівлі її помешкання. До оселі вже збіглися, які викликали пожежників та медиків. Не гаючи часу Анна та один з чоловіків кинулися в будинок, який на той час вже був заповнений чадним димом. Підхопивши на руки Едуарда винесла його назовні, за нею сусід вивів Фіаму. Діток з ознаками отруєння чадним газом каретою швидкої було госпіталізовано до лікувального закладу. Життю малечі вже нічого не загрожує.
Пожежу ліквідували два відділення вогнеборців, що прибули за тривожним сигналом. Як встановили фахівці, до появи вогню в помешканні призвело несправність пічного опалення. Завдана матеріальна шкода складає чотири тисячі гривень. Вогонь знищив покрівлю та перекриття житлового будинку, частину домашнього майна та пошкодив стіни.

Прес-служба ГУ МНС в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору