Рівне:

Створення та просування сайтів

Доїздився

Кримінал 10-кві, 2008, 16:249 prov 1 243
– Їдучі у напрямку міста Львова, ми помітили мікроавтобус китайського виробництва, який рухався досить невпевнено. Ми вирішили зупинити транспортний засіб, аби впевнитися, чи не потрібна допомога водію. Під час перевірки документів помітили, що водій перебуває у стані сильного алкогольного сп’яніння, — розповідає інспектор першого взводу роти ДПС для ОДДЗ Олександр Янчук.
Факт сп’яніння підтвердили і медики. Під час спілкування з водієм мікроавтобуса Валерієм правоохоронці почули таке:
– Перед тим, як їхати, я вживав алкогольні напої. Тому попросив свого товариша, щоб він сів за кермо та поїхав до Луцька. Але як тільки він почав керувати моїм автобусом, я побачив, що товариш не може ним управляти. Тоді я сів за кермо та почав рух. Коли проїхав декілька метрів, мене зупинили працівники ДАІ, – зазначив затриманий.
За словами інспектора сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлани Марко, наразі автомобіль помістили на штрафмайданчик. А водію Валерію, доведеться кілька років ходити пішки. Відповідно до постанови рішення Рівненського районного суду, 45-річний Валерій, житель міста Житомира, позбавлений права керування транспортними засобами терміном на два роки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору