Рівне:

Створення та просування сайтів

День депутата на Хмельниччині пройшов активно

Хмельницька область 18-лют, 2010, 09:069 Lobanovskiy 835
Відбувся черговий депутатський день, який провів секретар міської ради Валерій Лесков.
На порядок денний було винесено два питання: "Про виконання рішення №6 дев’ятнадцятої сесії міської ради від 06.08.2008 р. "Про затвердження Програми розвитку культури і мистецтва у місті Хмельницькому на 2008-2011 роки" та про виконання рішення №3 п’ятої сесії міської ради від 06.12.2006 р. "Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Хмельницькому на 2007-2011 роки".
Про хід виконання Програми розвитку культури і мистецтва у місті Хмельницькому на 2008-2011 роки поінформував начальник управління культури і туризму Альбін Тарчевський. Він детально проаналізував хід виконання розділів програми: "Розвиток початкової мистецької освіти"; "Розвиток бібліотечної та музейної справи, пам’яткоохоронної роботи"; "Розвиток аматорської творчості та муніципальних колективів"; "Зміцнення матеріально-технічної бази закладів культури".
За словами Альбіна Тарчевського, в 2008 році на реалізацію усіх розділів Програми було передбачено 1 млн. 558,0 тис. грн. загальних коштів, профінансовано 1 млн. 468,0 тис. грн., що складає 94%. В тому числі – 829,0 тис. грн. бюджетних коштів, 639,0 тис. грн. спеціальних, спонсорських, благодійних коштів. В 2009 році було передбачено 2 млн. 233,7 тис. грн., профінансовано 1 млн. 114,6 тис. грн., що складає 50%. В тому числі 892,0 тис. грн. з бюджету, 222,6 тис. грн. з інших джерел.
В ході розгляду першого питання депутати цікавились питаннями платної перереєстрації у дитячих бібліотеках міста з метою її ліквідації, а на погашення витрат виділити певну суму коштів з міського бюджету. Секретар міської ради Валерій Лесков зазначив, що цю пропозицію потрібно втілити в життя при формуванні бюджету міста.
На депутатському дні міські обранці висловили побажання про використання вільних приміщень у центрі міста під культурно-мистецькі об’єкти; про комп’ютеризацію міських бібліотек; про кошти на утримання 968 пам’яток місцевого значення; про зміцнення матеріально-технічної бази на 2010 рік.
Із другого питання порядку денного про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Хмельницькому на 2007-2011 роки поінформував голова комітету з фізичної культури та спорту Валерій Вешко. Він, зокрема, прозвітував про використання коштів, передбачених заходами Програми та окреслив завдання на поточний рік.
За словами Валерія Вешка, фінансова підтримка міської влади за останні роки дозволяє зміцнювати матеріально-технічну базу спортивної галузі.
Депутатами порушувались питання щодо поліпшення роботи спортивної медицини; про будівництво спортивного центру в гіпермаркеті "Епіцентр-К" та басейну на вул. Прибузькій.
В "Різному" депутати розглянули питання рівня оплати підприємцями послуг на ринку "Бартер-Сервіс". Вирішили створити робочу групу для детального опрацювання питання й напрацювання конкретних пропозицій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору