Рівне:

Створення та просування сайтів

В Україні запустили супутниковий телеканал про екологію

Україна і світ 18-лют, 2010, 10:249 prov 817
Розпочав роботу український супутниковий телеканал “Еко-ТБ”, що називає себе першим українським екологічним телеканалом.
Мовлення телеканалу в основному буде направлене на висвітлення проблем “захисту довкілля, збереження природних багатств, енергозбереження, збору, сортування, транспортування і переробки побутових відходів”, - повідомляє прес-служба телеканалу.
Проте, на “Еко-ТБ” також передбачається висвітлення подій в економіці, шоу-бізнесі і нічному житті - в уже анонсованих програмах “Світ економіки”, “Еко Music Awards” і “Night Quest”. Також демонструватимуть новини і кінострічки.
Власниками телеканалу, згідно з ліцензією на мовлення, виданою “Еко-ТБ” у грудні 2008 року, є Гліб Степченко, Тетяна Вовк і Віктор Камінський (володіють компанією приблизно у рівних долях). Директор компанії - Олег Степченко, який раніше керував музичним телеканалом “O-TV”.
За умовами ліцензії, “Еко-ТБ” працюватиме цілодобово, українською мовою. При цьому, програми українського виробництва повинні займати 80% ефірного часу, власного виробництва - 10%.
Офіційна презентація телеканалу запланована на березень.
Нагадаємо, на телеканалі “Тоніс”, який також позиціонується як екологічний, торік фінансові проблеми призвели до страйку журналістів з вимогою виплатити борги з зарплатні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору