Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному пограбували офіс БЮТу

Рівненська область 22-лют, 2010, 11:509 Lobanovskiy 929
20 лютого, приблизно о 02.00, у Рівному група невідомих осіб скоїла розбійний напад на приміщення Народного дому, що на вул. Симона Петлюри. Діяли зловмисники професійно та організовано. Про це повідомили у прес-службі РОО УНП.

Постукавши у двері головного входу у будівлю, невідомі представилися працівниками органів внутрішніх справ. На прохання чергового показати посвідчення, зголосилися це зробити лише за умови, якщо той їм відчинить. Щойно черговий це зробив, один із злочинців ударив його по голові. Після цього один із групи невідомих залишився стерегти чергового, а решта піднялися на другий поверх та, виламавши двоє дверей, винесли сейф із приміщення Рівненської обласної організації Блоку Юлії Тимошенко, завантажили його в автомобіль та зникли у невідомому напрямку. За попередніми даними, у сейфі зберігалися документи та кошти політичної організації.

Майже через годину на місце пригоди прибули правоохоронці на чолі з керівником міського управління УМВСУ Григорієм Зарічнюком. Їх викликав потерпілий, який зміг самотужки звільнитися від мотузки.

Наразі вже допитано й відпущено усіх трьох чергових Народного дому, включаючи постраждалого. Не випускають лише Віктора Рудого – одного із керівників молодіжної організації «Українська Народна Молодь Рівненщини», що є відгалуженням від Рівненської обласної організації Української Народної Партії. Він перебував у цей час на третьому поверсі на своєму робочому місці, що нерідко траплялося через великий об’єм роботи.

Рівненська обласна організація УНП вважає за недоцільне тримати під вартою свого колегу й надалі, тому звертається до керівництва МВС України в Рівненській області із проханням відпустити людину.

ZIK
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору