Рівне:

Створення та просування сайтів

Молода мати, няня та немовля отруїлися чадним газом на Львовщині

Львівська область 23-лют, 2010, 09:579 Lobanovskiy 1 077
Три трупи в одній квартирі. У місті Дрогобичі Львівської області чадним газом отруїлися мати, немовля й няня. Дорослі померли одразу, а 4-місячна дитина сконала на руках у батька.

Чоловік поїхав на роботу, а його дружина Леся вирішила помитися під душем. Та стара колонка не працювала. Чадний газ почав заповнювати ванну кімнату, а потім поширився в усій квартирі. Сусідка подружжя згадує, що чула вранці крик за стіною.

Валентина, сусідка загиблих:

- Дитина дуже плакала, і я думаю, що та няня, не чує? Взяла палку, пішла, і думаю, зараз буду гепати в двері. Але тут вийшла - вже тишина.

У день трагедії молода мати мала вперше вийти на роботу після декретної відпустки, а няня щойно познайомилася з подружжям. Чоловік зателефонував, щоб дізнатися, чи все гаразд.

Валентина, сусідка загиблих:

- Олег - чоловік, з роботи дзвонить на роботу до жінки. Кажуть, що немає її. Тоді він на мобільний дзвонить жінці, няні - ніхто не відповідає. Тоді він сполохнувся, що щось сталося, мабуть, якщо ніхто не відповідає. Прибіг до дому, а дома усі лежать.

Дружина й нянька вже померли, а дитина ще дихала, проте, врятувати її не встигли.

Роман Свястин, головний держінспектор з пожежного нагляду м. Дрогобича:

- Мабуть, ці люди отруїлися чадним газом, оскільки в ванній кімнаті була розташована колонка. Мабуть, що не було доброї витяжки.

Утім, точну причину загибелі людей можна буде назвати лише після обстеження димоходу та газового устаткування.

Євгенія Полікарпова, Михайло Заярнюк, Львівська область, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/accidents/2010/02/22/3212
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору