Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 25-лют, 2010, 10:079 prov 886
На маршрутне таксі впало дерево
На автодорозі Рівне-Соснове поблизу села Велике Селище Березнівського району дерево впало на дорогу. Воно також пошкодило лобове скло маршрутного таксі сполучення “Рівне-Соснове”. Потерпілих в маршрутному таксі немає.

Невідомі псують автомобілі
У дворі одного з будинків обласного центру на автомобіль “Мітсубісі Лансер” 34-річної рівнянки Наталії впала цеглина, в результаті чого було пошкоджено дверцята. Засмучена власниця автівки вже встигла підрахувати збитки. Це майже 9 тисяч гривень. Загалом упродовж минулої доби до працівників Рівненського МВ звернулося декілька власників престижних іномарок, машини яких пошкодили невідомі.

Загинув під колесами
Ця ДТП сталась навпроти будинку № 18 на вулиці Шухевича у Рівному. Водій автомобіля “КамАЗ” 26-річний Вадим, житель с.Бутьки Жмеринського району Вінницької області, їхав дворовою територією. Він наїхав на чоловіка, який лежав на дорозі. Від отриманих тілесних ушкоджень він загинув на місці пригоди. Про це повідомляє прес-служба УДАІ області.

Застрелили хвору на сказ лисицю
При плановому відстрілі лисиць на мисливських угіддях поблизу с.Русивель Гощанського району було застрелено 2 лисиці і доставлено їх в управління районної ветеринарної медицини. Спеціалісти відібрали біоматеріал та направили його в Рівненську регіональну обласну державну лабораторію, там встановили захворювання однієї із них на сказ.
Труп лисиці спалено. Проводиться вивчення можливих контактів хворої тварини із людьми та тваринами. Складено план заходів з локалізації та ліквідації осередку захворювання. Готується засідання ДНПК при Гощанській райдержадміністрації про відкриття неблагополучного пункту та введення карантинних обмежень зі сказу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору