Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянин, повертаючись з гостин, обікрав магазин

Кримінал 25-лют, 2010, 10:079 prov 902
Працівники Березнівського райвідділу міліції затримали рівнянина Сергія, 1986 року народження, якого підозрювали у скоєнні крадіжки з одного з магазинів Березного. Сталася дана подія в ніч на 15 лютого. Невідомий пошкодив грати на вікнах магазину, вийняв скло і, потрапивши у приміщення, викрав металевий сейф з грішми. За попередньою інформацією, тієї ночі з торговельного об’єкту зникло майже 70 тисяч гривень, але про точну суму збитків можна буде говорити лише після проведення інвентаризації.
Як повідомив перший заступник начальника Березнівського РВ УМВС України в Рівненській області Анатолій Прокопчук, працівники міліції вийшли на слід підозрюваного майже відразу. Виявилося, що у Сергія вже є за плечима кримінальний досвід. Свого часу його було умовно засуджено за скоєння злочинів, передбачених частиною другою статті 185 Кримінального кодексу України, а саме – за скоєння крадіжок з помешкань громадян.
Молодик ніде офіційно не працював, за його словами, іноді підробляв на будівництві. Мешкав у Рівному з батьком, відколи розлучився з дружиною. У Березному автомобіль Сергія бачили досить часто. Він “крутив шури-мури” з жителькою райцентру, до якої й приїздів у гості. 14 лютого “кавалер” сказав подрузі, що повертається додому, а сам вирішив навідатися в один з місцевих магазинів, куди раніше неодноразово заходив у світлу пору доби… Із викраденим сейфом чоловік попрямував до Рівного, вдома його відкрив, забрав гроші, а купу залізяччя викинув на околиці обласного центру, попередньо спаливши документи, які також були всередині, здавалося б, надійної схованки.
У Сергія працівники міліції вилучили майже 56 тисяч гривень – усе, що залишилося від його магазинного “виторгу”. Решту грошей, як зізнався підозрюваний, він витратив на запчастини до свого автомобіля марки “ВАЗ-2106”. Цього громадянина було затримано в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Березнівського РВ УМВС. За даним фактом порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Нагадаємо, що за крадіжку, поєднану з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, або таку, що завдала значної шкоди потерпілому, законодавство передбачав від трьох до шести років позбавлення волі. Але остаточний вирок для підозрюваного – за служителями Феміди. Очевидно, тепер молодикові навряд чи вдасться відбутися умовним терміном, а найближчі декілька років йому буде не до кохання…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору