Рівне:

Створення та просування сайтів

На броньованій машині у Росію

Україна і світ 25-лют, 2010, 10:199 prov 1 168
Броньовану розвідувально-дозорну машину (БРДМ) затримав наряд відділу прикордонної служби “Свеса” Сумського прикордонного загону. Про це повідомив керівник прес-служби Сумського прикордонного загону Олександр Шишка.
За його словами, патруль зупинив БРДМ за кількасот метрів від державного кордону неподалік села Марчихіна Буда Ямпільського району Сумської області, розстеливши на його шляху засіб примусової зупинки. Намагаючись оминути “кактус”, порушник застряг у снігу. Затримана БРДМ конверсійна, озброєння на ній демонтовано. Транспортний засіб вилучено у встановленому порядку, поінформував Олександр Шишка. Водія, громадянина України, за спробу незаконного перетину державного кордону України притягнуто до адміністративної відповідальності.
Днями у Луганській області прикордонники виявили трубопровід, яким із Росії до України контрабандно перекачували пальне. Про ймовірне місцезнаходження бази незаконного перекачування паливно-мастильних матеріалів у 20 метрах від лінії межі на березі Великої Кам’янки на ділянці відділу прикордонної служби “Краснодон” прикордонники поінформували підрозділи податкової, СБУ і МВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору