Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті танення снігу призводить до утворення поверхневих стоків

Закарпатська область 26-лют, 2010, 10:209 Lobanovskiy 1 257
В селі Тересва Тячівського району, через засмічення придорожнього кювету та залізобетонної труби під дорожнім полотном, відбувся перелив води через автодорогу сполученням Тячів-Рахів. Зусиллями працівників Тячівської ШЕД та сільради, які розчистили забиті дренажні системи, було попереджено підтоплення навколишніх дворогосподарств. Рух автотранспорту на даному відрізку дороги не припинявся.

У селі Холмці Ужгородського району аварійна бригада Ужгородського міського управління водного господарства проводила відкачку води з чотирьох підтоплених поверхневими стоками дворогосподарств.

А в селі Великі Лучки, що на Мукачівщині, через несправність дренажної системи поверхневими водами було підтоплено 14 дворогосподарств, в яких від води постраждали підвальні приміщення та колодязі.

23 лютого Мукачівські МНСники спільно з рятувальниками аварійно-рятувального загону спеціального призначення з допомогою 2-ох пожежних автоцистерн та мотопомп проводили відкачку води з підтоплених обійсть. Цим самим напередодні займалась і аварійна бригада Мукачівського управління водного господарства. Дезінфекцію підтоплених колодязів проводила Мукачівська санітарно-епідеміологічна станція.

Продовжувалась відкачка води з підвалів трьох п’ятиповерхівок по вулиці Докучаєва, що в обласному центрі. Зусиллями пожежно-рятувальних підрозділів було відкачано ще близько 2400 м.куб стічної води.

Внаслідок руйнування льодового покрову на річці Репинка в селі Келечин, де в утворився льодовий затор довжиною близько 500 метрів, активізувала свою роботу комісія ТЕБ та НС Міжгірської райдержадміністрації.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору