Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові викрито угрупування сутенерів

Львівська область 05-бер, 2010, 14:459 prov 1 052
У Львові викрито злочинне угрупування сутенерів, яке діяло на території області кілька років. За цей час вони «завербували» не один десяток дівчат. Серед повій були і
Головними у злочинній групі були двоє чоловіків – Андрій та Василь. Саме вони і вербували жінок для секс-бізнесу. Шукали їх у нічних клубах та розважальних закладах. Давали в газети оголошення про роботу для симпатичних дівчат віком від 18 до 30 років і на співбесіді визначали – підійде дівчина їм чи ні.

"Сутенери налагодили досить потужну мережу вербування повій та пошуку клієнтів. Щоб завжди були нові клієнти, сутенери надавали телефони дівчат у газети, виготовили візитівки, які розповсюджували серед таксистів, адміністраторів готелів та нічних розважальних закладів. З метою конспірації своєї злочинної діяльності винайняли одне з відомих львівських кафе. Там, окрім залу для відвідування клієнтів, облаштували дві кімнати, в яких дівчата зустрічались з чоловіками і надавали сексуальні послуги", - зазначили в управлінні міліції.

Знаходили майбутніх працівниць інтим-бізнесу і серед симпатичних відвідувачок цієї львівської кав’ярні. Саме так до секс-індустрії потрапила і 22-річна Наталя. У той вечір, коли відбулось знайомство із сутенерами, вона з одногрупницею святкувала там завершення зимової сесії.

"Того вечора ми пішли в бар, пили каву, сиділи, святкували – розповідає дівчина. Вже збиралися додому, коли до нас підійшли двоє молодих чоловіків. Замовили нам пляшку шампанського, цукерки. Ми сиділи дуже довго, розмовляли, скаржилися на своє важке життя, на маленьку стипендію і вони нам запропонували роботу. Тоді ми не знали, якою буде робота".

Через знайомих маклерів чоловіки винайняли у Львові кілька помешкань, де жили дівчата. Задля конспірації змінювали квартири що кілька місяців. Мали своїх таксистів, які розвозили повій до клієнтів та привозили чоловіків у орендоване житло. Постійно на сутенерів працювало 15-20 дівчат. Наталя розповідає, що серед них були і неповнолітні.

Дівчина каже, заробляли вони непогано, проте більшість грошей все ж осідала в кишенях сутенерів.

"За ніч одна дівчина могла обслужити від трьох до семи клієнтів і значну суму отриманих коштів забирали організатори – Андрій та Василь. Основна сума коштів залишалася в них. Мотивували вони це тим, що саме вони займались організацією процесу, шукали нам клієнтів, розповсюджували телефони, за якими можна було замовити дівчат, а також піклувались про нашу безпеку", - зазначено в повідомленні.

Зараз сутенери вже затримані і перебувають у львівському СІЗО. Проти них порушено кримінальну справу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору