Рівне:

Створення та просування сайтів

Дубровиця

Що новенького? 11-бер, 2010, 12:549 prov 1 526
Відбулися сходи сіл у трьох населених пунктах району. 7 березня в сільському клубі с. Орв’яниця відбулися збори, де обговорювали питання щодо надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації підвідного газопроводу від села Берестя до сіл Орв’яниця, Соломіївка, Кураш та про поліпшення благоустрою території населенного пункту, зокрема, ліквідації стихійних сміттєзвалищ. Після закінчення зборів для присутніх відбувся святковий концерт з нагоди святкування Дня 8 Березня та Шевченківських днів, який влаштували аматори.
В будинку культури с. Крупове відбулися загальні збори, де було заслухано звіт голови Мочулищенської сільської ради Галини Шеремети про виконану роботу за період 2009 року та обговорено низку питань щодо благоустрою території. В засіданні взяли участь майже 50 жителів села, які позитивно оцінили роботу голови ради за звітний період.
В будинку культури с. Лютинськ відбулися збори села, де заслухали звіт сільського голови Лютинської сільської ради Василя Грицюка за виконану роботу за період 2009 року. В засіданні взяли участь майже 200 жителів села, які оцінили роботу голови ради за звітний період, як задовільну.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору