Рівне:

Створення та просування сайтів

ХХ сільські спортивні ігри Тернопільщини стартували

Тернопільська область 17-бер, 2010, 07:599 Lobanovskiy 1 302
Як повідомили в Тернопільському обласному ФСТ «Колос», 14 березня на спортивній базі Тернопільського кооперативно-торгового економічного коледжу розпочалися ХХ сільські спортивні ігри Тернопільщини.

У змаганні з шашок у командному заліку переможцями стали чортківчани, на другому місці Заліщицький район, третє – у Кременецького району.

Серед чоловіків переможцем став Тарас Турчин з села Ласківці Теребовлянського району, на другому та третьому місцях відповідно Мирослав Ружицький з села Нагірянка Чортківського району та Степан Господарик з Зеленого Гусятинського району.

У жінок призерами стали Ганна Ружицька з села Нагірянка Чортківського району (перше місце), Олександра Николяк з села Солоне Заліщицького району (друге місце), Раїса Кулініч з села Ридомиль Кременецького району (третє місце).

У змаганні з шахів перші три місц розділили (відповідно) Кременецький, Тернопільський і Збаразький райони.

Переможцем серед чоловіків став Іван Хабінець з Теребовлянського району, друге місце посів Антон Подольський з Тернопільського району, третє місце у Валентина Лещука з Кременецького району.

Серед жінок перше місце виборола Олена Василюк з Кременецького району, друге місце у Ольги Мельнічук з Тернопільського району, третє місце у Любові Білас зі Збаразького району.

Змагання з настільного тенісу у командному заліку виграв Заліщицький район, друге місце посів Кременецький район, третє місце у Бережанського району. За команду Заліщицького району виступав Максим Левицький та Наталя Галущинська, за кременчан – Анатолій Дацюк та Алла Чумакевич, за бережанців – Віталій Монташевич та Вікторія Білик.

У загальнокомандному заліку ХХ сільських спортивних ігор Тернопільщини лідерство захопили Кременецький район (171 очко), друге місце у Заліщицького району (161 очко), третє місце у Тернопільського району – 128,5 очка.

У кінці березня розпочнуться зональні змагання з волейболу серед чоловічих команд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору