Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 18-бер, 2010, 10:089 prov 1 028
Вилучили 100 медичних шприців із залишками рідини, схожої на ацетильований опій
Майже сто медичних шприців із залишками рідини, схожої на ацетильований опій, вилучили працівники міліції в одного з жителів Дубенського району. Нині їх направили на дослідження в НДЕКЦ.

Безробітні зберігали 8 кг ртуті
У місті Дубровиця Рівненської області працівники міліції затримали двох безробітних мешканців району віком 34 та 22 років, у яких вилучили вісім кілограмів ртуті. Чоловіків затримали у приміщенні одного із готелів.

Поблизу залізничної колії
виявлено артилерійський снаряд
В с. Городок Рівненського району поблизу залізничної колії виявлено 76 мм артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце виявлення боєприпасу взяли під охорону працівниками Рівненського РВ УМВС України в області. Подано заявку на знешкодження до ГУ МНС України в області.

Син обікрав матір
У Рівному правоохоронці затримали 39-річного мешканця обласного центру, який викрав пластикову картку в своєї матері та зняв із рахунку 1000 гривень.

Під час ремонтних робіт на зернотоку смертельно травмовано людину
В с. Великі Озера Дубровицького району під час ремонтних робіт на зернотоку СВК “Відродження” внаслідок падіння бетонної балки був смертельно травмований Ігор К. 1983 р.н., робітник СВК.

Обікрали кафе
З майданчика поблизу одного з кафе в селищі Клевань Рівненського району невідомі викрали дерев’яну лавку, пластиковий стіл та дев’ять пластикових стільців. Цим злодії завдали власнику збитків на суму майже півтори тисячі гривень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору