Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині затримали хабарника

Рівненська область 19-бер, 2010, 12:309 Lobanovskiy 1 464
Працівники прокуратури та УМВСУ в області затримали «на гарячому» під час вимагання та одержання 1 тисячі гривень в якості хабара директора однієї із автомобільних шкіл у Рівненській області. Встановлено, що за таку суму грошей директор автошколи повинен був видати двом громадянам свідоцтва про проходження у вказаному закладі навчання по підготовці водіїв без фактичного його проходження.
За цим фактом прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара, поєднаного з вимаганням).
Крім того, в ході розслідування кримінальної справи встановлено ще два факти одержання директором вказаного навчального закладу хабарів на загальну суму 1 тисяча гривень за подібні дії.
Слідство у справі триває.
Згідно закону відповідальність за одержання хабара, поєднаного з вимаганням, передбачена у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору