Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 01-кві, 2010, 09:269 prov 1 298
Наближається до завершення відкритий обласний турнір з футболу 2010 року “Меморіал Володимира Шморгуна на призи газети “Вільне слово””. У суботу і неділю відбулися матчі четвертого та п’ятого турів, в яких були зафіксовані такі результати:
“ОДЕК” (Оржів) — “Фортуна” (Омеляна) — 0:0, “Вотранс-ЛСТМ” (Луцьк) — “Хімік” (Рівне) — 1:2, “Славія” (Рівне) — “РОКО-Городок” — 3:1, “Гоща-АМАКО” — ДЮСШ-”Верес” (Рівне) — 2:0, “Случ” (Березне) — “Водник” (Рівне) — 0:0, “Хімік — “Авангард” (Дядьковичі) — 0:0, “Фортуна” — ДЮСШ-”Верес” — 0:1, “Вотранс-ЛСТМ” — “Славія — 1:2; “ОДЕК” — “Случ” — 1:1, “Водник” —- “Гоща-АМАКО” — 2:1.
Вчора відбувся заключний матч групового етапу — “РОКО-Городок” зустрічався із кузнецовським “Ізотоп-РАЕС”. Без врахування цієї зустрічі у групі А лідирує — “Славія 11 очок, “Ізотоп-РАЕС і “РОКО-Городок по 7 очок. У групі Б всі поєдинки відбулися, і в турнірній таблиці двовладдя. “Случ і “Водник набрали по 11 пунктів. За кращою різницею забитих і пропущених м’ячів перше місце у березнівчан. Таким чином у суботу у півфінали зустрінуться — ”Славія” — “Водник” і “Случ” з переможцем гри “Ізотопом-РАЕС” — “РОКО-Городок”. Фінішує турнір у неділю, коли переможці півфіналів визначать володаря почесного Кубка, а переможені поборються за третє місце.
***
16-21 березня у хорватському місті Пореч пройшов чемпіонат Європи зі стрільби з лука у приміщенні серед дорослих і юніорів. Лучники змагалися на короткій дистанції — 18 метрів. Збірна України зі стрільби з лука відмінно відстрілялася на першості Європи. В активі всіх українських команд (чоловічої, жіночої, дорослих і юніорів) — шість медалей. У стрільбі з класичного або олімпійського лука українці вибороли 5 медалей, 6-ту - представниці блочного лука. Приємно, що з нагородою повертається додому єдиний представник Рівненщини. Березнівчанин Валентин Хавтура разом із Віктором Рубаном (Харків) та Маркіяном Івашко (Львів) здобув срібну медаль. У фіналі наші лучники поступилися збірній Італії.
***
16-19 березня в Кіровограді відбулись п’яті літні спортивні ігри молоді України зі спортивної гімнастики. Абсолютною чемпіонкою в багатоборстві за програмою кандидата в майстри спорту стала вихованка рівненської ДЮСШ № 1 Олена Васильєва (тренери Олена Коротєєва та Оксана Довмат). Олена виборола золоту медаль у вправах на брусах, срібло — у вправі на колоді, та бронзову нагороду у вільних вправах.
***
Три дні в спортивному залі ЗОШ № 19 тривали змагання відкритого зимового чемпіонату міста з бейсболу серед юнаків та дівчат 1994 року народження і молодших. В результати групових змагань визначилися претенденти на нагороди: група “А”: 1 місце — “Західний вогонь” , 2 місце — ЗОШ №1 (Рівне), 3 місце — Мізоцька школа-інтернат; Група “Б”: 1 місце — в групі - ОК ДЮСШ “КОЛОС”, 2 місце – ЗОШ № 8 (Рівне), 3 місце — “Лицар” ДЮСШ м. Кременець. В боротьбі за 3 місце команда ЗОШ № 8 була сильнішою за ЗОШ № 1 — 3:1. Переможцем змагань став колектив ОК ДЮСШ “КОЛОС”, який у фіналі здолав опір “Західного вогню” — 3:2.
За підсумками змагань визначено кращих гравців у кожній команді, які і отримали призи від бейсбольно-софтбольного клубу “Західний вогонь”: Сергій Плюйко (учень Мізоцької школи-інтернату), Микола Шпарик (команда “Лицар” ДЮСШ), Андрій Бондарчук Андрій (ЗОШ №1), Микола Зимка (команда ЗОШ №8), Олександр Вознюк (учень РЕГІК, команда “Західний вогонь”), Тимофій Червук (учень ЗОШ №8, команда ОК ДЮСШ “Колос”).
***
Впродовж січня – березня 2010 року в смт. Млинів на майданчику зі штучним покриттям, який знаходиться на базі ЗОШ №3, проходив перший зимовий чемпіонат Млинівського району з міні-футболу. Участь у чемпіонаті брало 12 команд з різних населених пунктів району. За підсумками змагань перше місце зайняла команда “Камаз –Агро” із с.Залав’є (Острожецька сільська рада), яка на даний час також є і чемпіоном літньої першості району з міні-футболу. Ця команда зазнала єдиної поразки у першій грі чемпіонату, однак змогла зібратись, і у наступних 10 іграх здобути 9 перемог та одну нічию. Друге місце посіла молода й амбітна команда “Шторм” з Млинова, яка також, як і “Камаз-Агро” набрала 28 очок, однак мала гіршу різницю забитих і пропущених голів. До речі, між собою команди зіграли у нічию 2:2. Третє місце здобула команда “Здоров’я” з Млинова.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору