Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 01-кві, 2010, 09:309 prov 870
Знайшли мертвим у річці
У річці Путилівка, що у с. Мочулки Рівненського району, знайдено мертвим чоловіка. Його особу вже вдалося встановити. Загиблим виявився 42-річний Олександр, місцевий житель, який вважався зниклим безвісти ще з 12 січня 2010 року. Про це повідомила прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації.

Смерть у ставку
У ставку села Смордва загинула літня дубенчанка, яка останніми роками проживала у селі Клин. Очевидно, березневого дня вона не встигла на маршрутку і пішки прямувала додому. На жаль, якимось чином жінка потрапила у ставок і вибратися звідти не змогла. Нікого поруч не виявилося, аби зарадити біді. Лише наступного ранку перехожі виявили її тіло у ставку…


Впавши в криницю,загинув чоловік
В селі Бриків Корецького району впав в криницю та загинув Ростислав С., 1967 р.н., механізатор місцевого СВК.

Затримано торговців ртуттю
Співробітники УБОЗ в Рівненській області спільно з працівниками СБУ в області у ніч на 13 березня в одному з готелів міста Дубровиця затримали двох чоловіків, у яких вилучили вісім кілограмів ртуті. Один з них – 23-річний мешканець Березнівського району, інший – 35-річний житель Дубровицького району. Обох, раніше не судимих чоловіків, за статтею 115 КПК України було затримано на три доби для з’ясування обставин. Пізніше, за рішенням суду, затриманим продовжено міру запобіжного заходу (тримання під вартою) до шести діб.
За висновком експертів науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС, цією хімічною речовиною є дійсно ртуть, до того ж 1-го класу небезпеки. Слідство у цій справі триває. Крапку поставить суд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору