Рівне:

Створення та просування сайтів

Новим начальником Головного управління МВС України у Рівненській області став Олег Сало

Кримінал 01-кві, 2010, 09:309 prov 2 558
Олег Сало народився 1 квітня 1968 року в місті Нестерова, Львівської області. Закінчив Дублянську аграрну Академію, Львівський регіональний Інституту державного управління та Національну Академію держуправління при Президентові України. З червня по серпень 1986 року працював робітником у будівельній бригаді Львівської державної машиновипробовувальної станції.
Звільнений з бригади через навчання. Після служби в Армії, з 1988 року поступив на службу інспектором ДПС ДАІ Управління МВС України у Львівській області. З 1995 року переведений на посаду державтоінспекторів в МРЕВ ДАІ Управління РВВС України в Львівській області.
Того ж року призначений на посаду начальника відділення районного реєстраційно-екзаменаційного ДАІ Управління МВС України в м. Жовква Львівської області. У 1998 році призначений начальником відділу МРЕ ДАІ Управління МВС України Львівської області. З 2000 року призначений начальником Управління ДАІ Управління МВС України Львівської області. З квітня 2003 року - заступник начальника з громадської безпеки, начальник УМВСУ на Львівській залізниці. З грудня 2003 по січень 2005 року обіймав посаду начальника УМВС у Львівській області.
У лютому 2005 року Генпрокуратура порушила проти Сала дві кримінальні справи за фактами порушення виборчого права та зловживання владою та службовим становищем. Після цього його було оголошено в міжнародний розшук. На парламентських виборах 2006 року балотувався за списком блоку “Народна опозиція” Наталії Вітренко. У жовтні 2006 року Генеральна прокуратура України повернула кримінальні справи, порушені проти Сала, у прокуратуру Львівської області для дорозслідування. 19 лютого 2007 року Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити ці кримінальні справи “у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору