Рівне:

Створення та просування сайтів

Зріє будівельний скандал

Актуально 01-кві, 2010, 10:009 prov 1 099
Зростає невдоволення акціонерів, котрі вклали кошти у спорудження житлового масиву “Золота підкова” у Рівному. Причина обурення – замороження будівництва житла та відсутність будь-якої інформації щодо його відновлення. Вкладники просять владні структури втрутитися у ситуацію, – інформує ЗІК.
Як повідомили в управлінні капітального будівництва Рівненського міськвиконкому, у комплексі “Золота підкова” мало бути більше 10 багатоповерхівок із повною інфраструктурою. Розпочинало його спорудження спільне українсько-болгарське підприємство ще в 2004-му році. Згодом забудовником стала інша організація, яка збанкрутувала. Два роки тому будівництво зупинили. Однак, як кажуть майбутні новосели, за неіснуючі квартири вони розрахувалися сповна.
На думку спеціалістів, ситуація може набрати неочікуваних обертів. Як стало відомо з поінформованих джерел, угоди про забудову масиву складено не на користь міської влади. Вони передбачають, що у випадку її втручання в будівельний процес навіть за його припинення потрібно компенсувати вартість вже спорудженого за комерційними цінами. Для цього, як кажуть аналітики, у влади не вистачить бюджетних коштів.
За матеріалами ЗІК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору