Рівне:

Створення та просування сайтів

„Матерів-героїнь” у Рівному побільшало

Газета СВ 16-кві, 2008, 16:029 prov 1 253
Нагрудний знак, посвідчення та квіти матерям-героїням вручав секретар Рівненської міської ради Юрій Торгун.
Як розповіла головний спеціаліст Рівненського міського управлінняу справах сім’ї, молоді та спорту Мирослава Косарєва, станом на 1 квітня в місті налічувалося 43 матері-героїні (жінки, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому порядку). Крім того, станом на 1 січня, у Рівному мешкали 954 багатодітних сім’ї, у яких виховувалося 3477 дітей.
Так історично склалося, що Рівненщина в „передовиках” в Україні за кількістю багатодітних родин. Першість в області за північними районами, де народжуваність і багатодітність є синонімами. За даними рівненської облдержадміністрації, в області мешкають майже 20 тисяч родин, що виховують три і більше дітей. Не рідкість сім’ї з десятьма, а то й дванадцятьма дітьми.
За словами пані Мирослави, 15 квітня мав завершитися загальноукраїнський реєстр багатодітних сімей, метою якого є здійснення допомоги подібним сім’ям. Вже зараз міське управління у справах сім’ї, молоді та спорту готове забезпечити дітей з багатодітних сімей безкоштовним оздоровленням у межах області. Для цього батькам лише необхідно прийти в управління, та написати відповідну заяву.
Павло ДУТКО, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору