Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті паління в ліжку забрало два людські життя

Закарпатська область 08-кві, 2010, 08:589 prov 868
Впродовж двох діб пагубна звичка громадян палити в ліжку забрала життя двох закарпатців.
Вранці шостого квітня через необережність при палінні в ліжку горів житловий будинок 62-річного мешканця с. Яноші, що на Берегівщині. Клуби диму, що виходили з вікон помешкання першими побачили сусіди. Знаючи, що всередині може знаходитися власник, одні заходилися викликати пожежників, а інші кинулися на допомогу. Зайшовши в будинок, неподалік входу вони виявили бездиханне тіло господаря. У чоловіка були значні опіки обличчя та верхніх кінцівок. Очевидно власник виявивши пожежу намагався вибратися з палаючого помешкання… Загорання приборкали вогнеборці з райцентру, щоправда до їхнього прибуття пожежа знищила ліжко та стіл, а також пошкодила телевізор та двері.

Ще один трагічний випадок за аналогічних обставин стався на Великоберезнянщині. Вранці сьомого квітня місцевим вогнеборцям поступило повідомлення від чергового райвідділу міліції, що у с. Вішка, в приватному житловому будинку виявлено тіло 60 річного місцевого мешканця. Результатом дії вогню виявилися знищені покривало та матрац загальною вартістю 600 гривень, однак життя людині вже не повернеш.

З початку року в Закарпатській області вже сталося 260 пожеж, тільки прямі матеріальні збитки від яких складають близько двох мільйонів гривень. Вогонь забрав життя 11 краян, ще 12 з різного ступеню важкості опіковими травмами опинилися на лікарняних ліжках.

За статистико найчастіше пожежі з фатальними наслідками виникають через людську необережність, або ж самовпевненість громадян, що з ними подібного не трапиться. Щоб попередити лихо, головне управління МНС в Закарпатській області звертається до мешканців та гостей області з проханням бути обережними під час поводження з вогнем та неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки.

Центр пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору