Рівне:

Створення та просування сайтів

Освітяни готуються до випускного свята

Газета СВ 16-кві, 2008, 16:049 prov 3 166
— Останні дзвоники у майже всіх школах Рівного, — говорить пан Віталій, — відбудуться цьогоріч 30 травня. Виняток складуть лише окремі загальноосвітні заклади І ступеня, де навчання закінчиться раніше — 23 травня.
У нас вже склалася добра традиція, відповідно до якої сценарій випускного свята узгоджується з громадськістю, зокрема, батьками та учнями. Уже зараз можна сказати, що випускний вечір для усіх складатиметься з двох частин — урочистого вручення атестатів, що відбудеться переважно в кожній зі шкіл міста, та параду випускників. Парад розпочнеться ходою від парку Шевченка до майдану Незалежності нашого міста. Випускники нестимуть прапори Рівного та України, а також семиметровий освітянський рушник, що зараз переходить від однієї школи до іншої. Під час випускного цей рушник повинен благословляти колишніх школярів у майбутнє самостійне життя. Дітей вітатимуть представники обласної та міської влади, а також двоє випускників – переможців конкурсу „Сучасник та сучасниця”. Хоча остаточний сценарій ще не сформовано, точно відомо, що на цьогорічному випускному святі ми почуємо пісенні вітання та станемо свідками традиційного випускного вальсу. Ведучими свята будуть начальник міського управління освіти та хтось із педагогів або батьків.
Вживання спиртних напоїв під час випускного балу категорично забороняється. Уся відповідальність у цьому питанні буде покладена на директорів шкіл. Батьки випускників будуть попереджені письмово про відповідальність за здоров’я та життя власних дітей. Задля забезпечення порядку в кожній зі шкіл міста чергуватимуть по два працівники міліції. Посилено працюватимуть працівники правоохоронних органів у цей день і на вулицях міста. Особливо небезпечною для життя та здоров’я дітей є традиція зустрічі сходу сонця. Світанок випускники зустрічають переважно поблизу меморіалу Слави, Київському, Сарненському, Луцькому виїздах з міста, а також Басівкутському озері. Отже, саме тут чергування міліції буде особливо посиленим.
Павло Дутко, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору