Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 08-кві, 2010, 10:129 prov 849
Покрали ­металеві огорожі з могил
У Млинівському районі Рівненської області у період з 7 січня до 25 березня на сільських кладовищах невідомі викрали фрагменти металевих огорож з 14 могил.
У результаті оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні цього злочину працівники міліції затримали трьох мешканців району, віком від 21 до 24 років, усі — без постійного місця роботи.

У Рівному пограбували ювелірний кіоск
В одному з кіосків на промисловому ринку, що знаходиться на вулиці Замковій, троє невідомих осіб, погрожуючи продавцеві фізичною розправою, заволоділи планшеткою із золотими виробами. За попередніми підрахунками зловмисники забрали 22 золоті ланцюжки. Сума збитків встановлюється.

Двоє людей ­отруїлись ­чадним газом
В реанімаційне відділення Сарненської ЦРЛ у тяжкому стані госпіталізовано жителів м. Сарни: - 66-річного Петра К. та 63-річну Ніну К. Вони отруїлися чадним газом.

Впав з балкона третього поверху
До чергової частини Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення від Галини. Жінка розповіла про те, що в одній з квартир на проспекті Миру стався нещасний випадок. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце пригоди, встановила, що 22-річний рівнянин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, намагався віджатися від балконних перил. Не втримавшись, він впав з третього поверху. З попереднім діагнозом перелом хребта його госпіталізували в реанімаційне відділення центральної міської лікарні.

Викрали 12 люків
12 каналізаційних люків викрали невідомі з території Бережницької сільської ради Дубровицького району.

967 осіб оштрафували за розпивання спиртного в громадських місцях
Протягом цього року за куріння тютюнових виборів в заборонених місцях правоохоронні органи зробили 213 попереджень і оштрафували 242 особи. Громадяни сплатили 6656 грн. Міський суд видав 2 попередження і наклав 1 штраф 85 грн.
За розпивання спиртних напоїв у громадських місцях або появу у нетверезому стані правоохоронні органи зробили 307 попереджень і оштрафували 967 осіб. За порушення громадяни сплатили 27596 грн. Міський суд видав 25 попереджень, також накладено 34 штрафи, сплачено 3067 грн.

***
На хабарі зловили депутата-міліціонера
У Рівненській області співробітники СБУ затримали “на гарячому” начальника відділу УМВСУ в Рівненській області, депутата однієї з районних рад Рівненщини, який отримав хабар.
Встановлено, що правоохоронець вимагав 10 тисяч гривень у місцевого жителя за сприяння у вирішенні питань, пов’язаних з призначенням йому більш м’якого покарання.
Співробітники СБУ затримали хабарника у його власній автівці під час отримання ним чергової частини хабара.
За матеріалами СБУ органи прокуратури стосовно співробітника міліції порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
Правопорушника взято під варту.

***
Знайшли 5 артилерійських снарядів часів Другої світової війни
У лісовому масиві поблизу с.Решуцьк Рівненського району виявлено артилерійський снаряд часів Другої світової війни. Місце знахідки перебувало під охороною працівників Рівненського РВ УМВС України в області. Під час обстеження території додатково виявлено ще чотири снаряди (122-мм артснаряди) та авіабомбу ФАБ-50 часів Другої світової війни. Того ж дня група піротехнічних робіт ГУ МНС України в області знешкодила три 122-мм артснаряди та авіабомбу. Про це повідомила прес-служба управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору