Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 17-кві, 2008, 12:319 prov 1 498
У четвертому турі фінальної частини першості України з міні-футболу у першій лізі МФК ”Рівне” здобув важливі три очки у Харкові. Підопічні Юрія Баховського здолали головного конкурента в боротьбі за друге місце — місцевий колектив ”ЗБК-5” — 3:2 (3:2). У гостей відзначилися Вадим Жак, Богдан Савчук та Дмитро Жовтун. У другому таймі Роман Волох не реалізував десятиметровий, а за п’ятдесят секунд до завершення матчу господарі не змогли відзначитися з цієї ж позначки — Павло Чемерис відбив десятиметровий. У решті матчів чернівецький ”Меркурій” здобув технічну перемогу над ”Дніпром-ШВСМ”, а іллічівський ”Іллічівець” розійшовся миром у Донецьку із ”ДЮСШ-5” — 3:3. За два тури до завершення фінальної частини лідирує ”Іллічівець” — 18 очок, на три менше у МФК ”Рівне” й одинадцять у ”ЗБК-5”. Наступний матч рівняни проведуть на виїзді проти ”Дніпра-ШВСМ”.
***
Відбулися матчі 1/16 фіналу кубка області з футболу. Несподіваних результатів на першому етапі не було зафіксовано — фаворити здобули очікувані перемоги. Результати матчів: ФК ”Смига” — ”Штурм-МЕГУ” (Костопіль) — 0:3, ФК ”Квасилів” — ”Маяк” (Сарни) — 2:9, ”Горинь” (Дубровиця) — ”Волинь-Цемент” (Здолбунів) — 0:3, ”Фіалка” (Зоря) — ”Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — 0:0 (0:0, 3:4 по пенальті), ”Горизонт” (Костопіль) — ФК ”Славія” (Рівне) — 2:4, ”Спартак” (Дубно) — ”Хімік” (Рівне) — 1:3, ”Радон” (Корець) — ”Случ-Класік” (Березне) — 1:1 (1:2), ФК ”Воловікова” (Горбаків) — ”Сокіл” (Радивилів) — 0:3, ”КаМАЗ-АГРО” (Острожець) — ”Водник” (Рівне) — +:, ”Стир” (Демидівка) — ”Варіант” (Кузнецовськ) — 1:2, ”Коливань” (Клевань) — ”Енергія” (Володимирець) — 1:2, ДПА-”Сатурн” (Дядьковичі) — ФК ”Вельбівно” (Вельбівно) — 0:4, ”Високовольтник” (Рівне) — ”Полісся” (Рокитне) — 2:3, ФК ”Забороль” — ФК ”АМАКО-Гоща” — 3:5, ”Калина” (Бугрин) — ”Олімп” (Сарни) — 0:1, ”Верес-2” (Рівне) — ”ОДЕК” (Оржів) — 1:10. У вівторок відбулося жеребкування 1/8 фіналу: “Олімп” — “Полісся”, “Ізотоп-РАЕС” — ”Волинь-Цемент”, “Штурм-МЕГУ” — “Хімік”, ФК “Вельбівно” — “ОДЕК”, ФК “Гоща” — “Сокіл”, “Маяк” — “Енергія”, “КАМАЗ-Агро” — ”Варіант”, “Славія” — “Случ-Класік”. Матчі відбудуться 28 квітня і переможець визначиться з одного поєдинку.
***
Завершився чемпіонат України з баскетболу серед дублюючих складів. Перемігши у всіх матчах другого етапу, рівненський БК-93 ”Пульсар” посів восьму сходинку турнірної таблиці — 38 очок — 11 перемог та 16 поразок. Третього ігрового дня рівняни перемогли БК ”Одеса” — 90:75, четвертого — ”Черкаські мавпи” — 83:60 та в заключний — ”Кривбасбаскет-Люкс” — 89:48. Чемпіонами стали дніпропетровці.
Тим часом основний склад БК-93 ”Пульсар” провів товариський матч із южненським ”Хіміком” і поступився — 77:91 (23:24, 19:21, 19:25, 16:21). Найрезультативнішим у гостей був Анатолій Дубнюк — 23 очки, а у господарів — Саша Братіч — 16 пунктів.
***
Спортсменки ГК ”Рівне” перемогли у першості України з гандболу серед жіночих команд у першій лізі й здобули право виступати у вищій. В доробку рівнян 13 очок. На другому місці фінішував ужгородський колектив ”Карпати-2” (8 пунктів), на третьому — столичний СДЮШОР-2 (2). Кращими гравцями названі: у рівнян — Людмила Петрова, Дар’я Мартинова та Ірина Проніна, у киян — Юлія Андрійчук, Ольга Сіренко і в ужгородчців — Олександра Кребс, Вікторія Гомаш.

***
У Рівному відбувся чемпіонат України з фудокан карате-до, в якому взяли участь більше 100 спортсменів з 12 областей України та Автономної Республіки Крим. Головними суперниками господарів були спортсмени з Криму. Проте в загальнокомандному заліку рівняни здобули більше нагород — 52 проти 22.
***
Тривають поєдинки першості України з баскетболу у вищій лізі. БК ”Сарни” в боротьбі за 11-18 місця зазнав двох поразок від команди ”Харків-Політехнік” — 63:85 та 53:71.В турнірній таблиці підопічні Олега Краська посідають четверту сходинку — 33 пункти. Лідирують, набравши по 36 очок, ”Харків-Політехнік” та дніпропетровський ”ДУЕП”.
***
Впродовж чотирьох днів у Польщі проходив міжнародний чемпіонат муніципальної влади. У змаганнях взяли участь чотири команди господарів та колективи Рівного і Калінінграда. Наша команда була першою у волейболі, третьою у футболі, наші спортсмени перші та другі у шахах і в плаванні — в призерах.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору