Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині перекинувся автобус з пасажирами: 4 людини травмовані

Рівненська область 16-кві, 2010, 12:399 Lobanovskiy 1 021
На Рівненщині перекинувся автобус із пасажирами. Четверо осіб постраждали, серед них вагітна жінка. Що спричинило ДТП, з’ясовують слідчі. На місці аварії побували наші кореспонденти.
О 14 годині рейсовий автобус рухався з Рівного в напрямку Млинова. Що сталося з транспортом - поки невідомо, та, зі слів самовидців, він став некерованим.
Любов, постраждала:
- Я стояла спереду, мені треба було вже виходити, тут щось труснуло, чи лиснуло, повело його в ліву сторону на зустрічну смугу. Добре, що не було зустрічної. Повело по тих зрізаних пеньках, маршрутка лягла.
У Любові лікарі діагностували відкритий перелом правого стегна. Окрім неї травмувалися ще троє людей, серед них і вагітна пасажирка.
Світлана Марко, старший інспектор УДАІ в Рівненській області:
- За попередніми даними водій маршрутки не вибрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, продовжуючи рух далі по обочині проїзної частини дороги, допустив наїзд на перешкоду (зрізане дерево) з подальшим перекиданням транспортного засобу. Внаслідок четверо осіб постраждало, ведеться слідство.
В якому технічному стані був автобус перед рейсом - мають з’ясувати слідчі. Вони й визначать, чи винен водій.

З Рівненської області - Тетяна Корпусова, Дмитро Шамшин, НТН.
http://ntn.ua/uk/news/dtp/2010/04/15/3573
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору