Рівне:

Створення та просування сайтів

На базі РДГУ розпочала роботу XV щорічна Національна науково-практична конференція TESOL-Ukraine „Вивчення англійської мови в контексті безперервної освіти”

Рівненська область 19-кві, 2010, 08:469 Lobanovskiy 1 270
На базі РДГУ розпочала роботу XV щорічна Національна науково-практична конференція TESOL-Ukraine „Вивчення англійської мови в контексті безперервної освіти”
Яка відбувається у форматі міжнародної, а також відкриває програму святкування 70-річчя університету. Організатори заходу виступили факультет іноземної філології РДГУ, TESOL-Ukraine – філія Міжнародної асоціації викладачів англійської мови TESOL (США). Участь у відкритті конференції взяли: заступник голови облдержадміністрації О.Губанов, аташе з питань викладання англійської мови в Україні, Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії та Молдові Посольства США в Україні Т.Сантос, ректор РДГУ Р.Постоловський, представники управління освіти і науки облдержадміністрації, регіональний представник видавництва Pearson Longman в Україні О.Чеботарьов. У вітальному слові з нагоди відкриття конференції заступник голови облдержадміністрації О.Губанов зазначив, що найближчим часом відбудеться реформування системи освіти в Україні та на Рівненщині, зокрема. Формується Концепція розвитку Рівненської області, одним із пріоритетних напрямів якої є розвиток освіти. О.Губанов повідомив про плани створення Центру освітніх технологій в Рівному, а також подякував керівництву РДГУ за плідну працю й ініціативність у проведенні такого роду конференцій, побажав учасникам результативних комунікацій, творчих дискусій.

У зазначеній конференції запланована участь представників
76 університетів та 25 шкіл України; 285 науковців, викладачів вищої школи та експертів з України, США, Польщі, Грузії, Вірменії та Азербайджану, які братимуть участь у роботі пленарних засідань, майстер класів, семінарів, секційних засідань, дискусіях. У рамках конференції відбудеться телеміст Україна-Угорщина-Ізраїль-Бразилія-Польща та виставка-продаж продукції (підручників і посібників для вивчення англійської мови) вітчизняних і закордонних видавництв.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору