Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 17-кві, 2008, 15:299 prov 1 472
Березне
У Березнівському районі в рамках Всеукраїнської акції „День довкілля” провели загальнорайонний „День благоустрою та озеленення”. В 55 населених пунктах району за участю працівників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, депутатів рад, представників громадськості, учнівської молоді (понад 4 тис. осіб) провели прибирання вулиць, кладовищ, сміттєзвалищ, парків, скверів. За попередніми даними, висадили понад 6 тис. дерев і кущів.

Демидiвка
Минулого тижня в Демидівській райдержадміністрації з ініціативи РОО Всеукраїнської ГО «Українська асоціація маркетингу” відбулося засідання «круглого столу” на тему «Безпека підприємництва: конструктивна взаємодія підприємців і влади”. В рамках заходу відбувся діалог між представниками малого бізнесу та керівниками району.

Дубно
Надлишковий металевий міст вагою 127 тонн у розібраному вигляді у військовій частині а-159, що дислокується у Дубні, придбали підприємці Тиврівського району, що на Вінниччині. Він буде встановлений на Південному Бузі, де старий міст закрили на тривалий капремонт. Аби перебратись із одного берега на інший, долали зайвих 40 кілометрів. Подоляни за сприяння корпорації „Укрінмаш” придбали потрібну річ аж на Поліссі, заплативши військовикам два мільйони гривень. До речі, переїзд через міст буде платний: по 5 гривень з людини.

Здолбунiв
Президент України Віктор Ющенко, відповідно до статті 127 та частини першої статті 128 Конституції України, призначив на посаду судді Здолбунівського районного суду Рівненської області Кушніра Олега.

Корець
Близько 300 тисяч гривень планує вкласти у будівництво культових споруд і виконання реставраційних робіт Рівненська облрада в 2008 році. Зокрема, згідно з рішенням сесії, 10 тисяч гривень планують виділити на реставрацію будівлі діючого Свято-Троїцького чоловічого монастиря в селі Великі Межиричі Корецького району та 130 тисяч — у реконструкцію пам’ятки архітектури 18 століття — колишнього палацу в селі Великі Межиричі, у якому розташована загальноосвітня школа-інтернат для розумово відсталих дітей.

Костопiль
25 учнів Деражненської ЗОШ відвідали склозавод, а 33 учні Мирненської ЗОШ побували на „Свиспан Лімітед”. Старшокласники познайомилися із технологією виробництва скляних пляшок і деревинно-стружкової плити, дізналися, які професії потрібні на цих підприємствах, які у робітників умови праці та які уміння і навики їм потрібні, почули про перспективи професійного росту для кращих працівників. Безпосереднє знайомство з професіями – один з найкращих методів вибору життєвого шляху, а додаткові інформацію та консультації нададуть фахівці центру зайнятості.

Кузнецовськ
У Палаці культури, що в місті Кузнецовську, відбувся творчий вечір-звіт аматора-вокалістки української пісні Мирослави Воробей «Пісня буде поміж нас», приурочений 30-літтю творчої діяльності.

Острог
В загальноосвітніх навчальних закладах області безоплатним харчуванням охоплено близько 50 тис. учнів 1-4 класів, що становить 92% від контингенту. Втім, в Острозькому районі безкоштовним харчуванням учнів 1-4 класів охоплені лише діти пільгових категорій, що становить 7-9%. Слід відмітити, що Острозька районна рада вперше за останні кілька років передбачила кошти на організацію харчування.

Радивилiв
У територіальному центрі соціального обслуговування відкрили шахту спелеотерапії, де курс оздоровлення можуть пройти малозабезпечені громадяни. Лікувальний матеріал — сіль — сюди доставляють із закарпатського Солотвиного. Тут надано всі можливості для одержання необхідного ефекту, у чому сприяє спеціальне обладнання галокамер, де досягається високий ступінь впливу сольового аерозолю на органи дихання. Цей оазис немедикаментозного подолання недуг створено за ініціативою місцевих районної держадміністрації та ради. З обласного бюджету на спорудження закладу було виділено 185 тисяч гривень.

Рiвне
58,8 тисячі гривень на придбання та встановлення підйомника для дітей–інвалідів навчально-реабілітаційного центру «Особлива дитина» потратило торік міське управління освіти Рівного.

Сарни
З двох мітингів розпочалась сесія Сарненської міської ради. Мешканці міста протестують проти відкриття нового цеху ТзОВ „Сарненський завод високовольтних опор”. Вони виступають проти цієї реконструкції, оскільки її проводять поряд з великим житловим мікрорайоном, водозабором питної води, що в майбутньому може спричинити масштабну екологічну катастрофу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору