Рівне:

Створення та просування сайтів

На Буковині сімейна сварка закінчилася вбивством та суїцидом

Чернівецька область 22-кві, 2010, 09:079 Lobanovskiy 995
17 квітня близько 7-ї ранку до правоохоронців Новоселицького райвідділу міліції Чернівецької області, надійшло телефонне повідомлення про те, що в селі Динівці в приватній оселі з ознаками насильницької смерті виявлено тіло жінки.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що у власному будинку в положенні лежачи на ліжку виявлено труп 48-річної місцевої жительки, при огляді якої в потиличній частині голови виявлено дві забійні рани залишені невідомим предметом.

Згодом в ході огляду господарства, позаду будинку в якому родич виявив труп жінки, було виявлено повішаним на дереві за допомогою мотузки труп чоловічої статі, ним виявився чоловік покійної. Як стало відомо слідству зі слів родичів, між подружжям частенько виникали конфлікти на сімейному ґрунті. У небіжчика на правій руці було виявлено пляму бурого кольору схожу на кров.

По факту вбивства порушена кримінальна справа, яка передана для проведення досудового слідства в слідче управління УМВС України в Чернівецькій області.


Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору