Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодих поетів запрошують на змагання

Культура 22-кві, 2010, 11:349 prov 1 300
Конкурс декламування авторських віршів “Весняна муза-2010” відбудеться у Рівному. Його мета — дати можливість поетам міста проявити свій талант перед широкою молодіжною та експертною аудиторією. Взяти участь у “Весняній музі” можуть всі охочі віком від 14 до 25 років, які попередньо подали заявку на участь у конкурсі.
Переможців у номінаціях “Інтимна”, “Громадянська”, “Пейзажна лірика” та “Довільна тематика” визначатиме журі, до складу якого ввійдуть представники Рівненської обласної спілки письменників та науковці. Вони й оцінуватимуть твори та обиратимуть найкращих. Кожен учасник конкурсу має підготувати авторський твір, декламування якого повинне тривати не більше 5 хвилин.
Змагання проводить РММГО “Молодіжний вектор”, управління культури та туризму, управління у справах сім’ї, молоді та спорту і управління освіти Рівненського міськвиконкому.
Всі учасники конкурсу одержать грамоти, а переможці – цінні призи. Кращі поезії опублікують у збірці “Весняна ­­­­­­­­­­­­­­­­­ муза-2010”.
Для того, щоб взяти участь у конкурсі, учасники до 23 квітня мають зареєструватися, зателефонувавши за номером (098) 79-37-991, або надіслати контактну інформацію (ПІП, місце навчання/роботи, номер телефону) на електронну адресу m-vector@ukr.net.
Конкурсна частина розпочнеться 27 квітня о 10 годині.
Вікторія РИЧКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору