Рівне:

Створення та просування сайтів

Львiвськi мiлiцiонери атакують журналiстiв [Відео]

Львівська область 22-кві, 2010, 13:529 prov 899
Як з'яcувалось, трасу Київ-Чоп неподалiк в'їзду у Львiв перекрили... журналiсти та iншi працiвники всеукраїнської газети “Експрес”.
Як запевняють учасники акцiї,яку вони самi називають "Акцiєю радикального протесту журнiлiстiв”, вони вдалися до такого радикального методу громадянського протесту вимушено – як крайнiй захiд.
Адже вчора о 8 ранку було затримано у власнiй квартирi i доставлено на допит директора “Експресу” громадянина А.В – попри те, що вiн знаходився сам у квартирi з двома дiтьми – 5-мiсячним немовлям таще однiєю шестирiчною дитиною. Пiсля цього мiлiцiонери побили журналiстiв






в тому числi й головного редактора газети, якi прийшли у слiдчий вiддiл мiлiцiї, аби з'ясувати причину затримання. Мiлiцiонери також розбили редакцiйну вiдеокамеру.
Станом на 13.05 рух на трасi перекрито повнiстю -- на трасi у три ряди в черзi стоять машини i їх черга розтягнулась на кiлька сотень метрiв.
Як запевняють самi журналiсти, правил вуличного руху вони не порушують – вони просто постiйно суцiльним потоком рухаються пiшохiдним переходом з одного боку траси на iнший.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору