Рівне:

Створення та просування сайтів

Ротарійці святкують 100-річчя

Новини регіону 10-бер, 2005, 15:449 prov 1 082
У світі існує 165 ротарійських клубів. Вони налічуюють 2 мільйони її членів, а штаб-квартира знаходиться у в США. Гаслом ротарійців є “Служіння народу понад власне Я”. Вони працюють в чотирьох напрямках: клубна робота, професійна робота, робота в місті та міжнародна робота.

На черговому засіданні Рівненського прес-клубу обговорювалася безпосередньо діяльність Ротарі-Рівне, директором якої є Ігор Яковчук. У 1996 році була вручена Хартія про підтвердження, що клуб Ротарі міста Рівне прийнятий в Міжнародну асоціацію клубів “Rotary International”. Клуб спочатку вивчає суспільні потреби, і тоді спільно вирішує куди краще вкласти кошти. Наразі вони опікуюються місцевим притулком-розподільником для безпритульних людей. Рівне-ротарі розпочинає акцію у дитячому садку, вони мають на меті огранізувати спортивну програму. А ще, за сприяння ротарійців було оргнізовали навчання рівненської студентки в навчальному закладі США. Також направили вчителів німецької мови на стажування в Німеччину. Сарненській районній лікарні, що знаходиться в зоні, що постраждала від аварії на Чорнобильській АЕС, передали медичне обладнання на 38 тисяч німецьких марок.

Клуб Ротарі м. Рівне активно бере участь в реалізації на Рівненщині медичних гуманітарних програм і одна з них – це “Поліо плюс” і “ЗН програма”. Ротарійці з Рівного придбали та передали колекцію картин музею українського мистецтва. Неодноразово здійснювали допомогу медикаментами, одягом та продуктами Рівненському центру реабілітації інвалідів.

Аліна ФЕДОРОВИЧ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору