Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості оголосили набір на курси ландшафтного дизайну

Рівненська область 29-кві, 2010, 08:359 Lobanovskiy 1 138
З метою задоволення попиту на фахівців з ландшафтного дизайну розроблені навчальні плани та програми з курсу „Особливості робіт з ландшафтного дизайну, благоустрою та озеленення території”, створено навчальну майстерню під відкритим небом в Олександрійському навчальному відділенні. У навчальній програмі, розрахованій на 1,5 місяця, - вивчення архітектурно-ландшафтного проектування та ландшафтних робіт, грунтознавства, матеріалознавства, рослинознавства, основ дендрології та квітникарства, озеленення та благоустрою території. До навчання слухачів залучаються досвідчені висококваліфіковані фахівці з цього напрямку. Закріпити теоретичні знання та практичні навички, набуті у навчальному закладі, слухачі курсів можуть під час проходження виробничого навчання у тресті зеленого господарства.

Із настанням весняного тепла питання організації робіт з благоустрою та озеленення території, ландшафтного проектування набувають особливої актуальності та значення як для наших міст і містечок, так і для власників земельних ділянок та садиб, заміських закладів ресторанно-готельного бізнесу та відпочинкових комплексів. Ландшафтний дизайн – послуга, яка динамічно розвивається на сучасному ринку приміського будівництва. Фахівець з ландшафтного дизайну є сьогодні досить затребуваним, адже для багатьох господарів проведення благоустрою своєї земельної ділянки, створення унікального ландшафтного дизайну - справа статусу та престижу.

У 2008 році перша група випускників, які пройшли професійне навчання за цим курсом, змогли успішно працевлаштуватися або започаткувати підприємницьку діяльність.

Навчальний заклад служби зайнятості має можливість підготувати кадри і для трестів зеленого господарства, і для інших роботодавців, які надають послуги з благоустрою територій. На їх вимогу може бути організоване навчання і за окремими модулями вказаного курсу.



Запрошуємо усіх охочих творити красу, реалізувати свій творчий потенціал та художні здібності у зеленому будівництві пройти навчання на курсах з ландщафтного дизайну, благоустрою та озеленення території у Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

Після їх закінчення слухачі центру отримають посвідчення про проходження навчання за вказаним напрямом.

Звертайтеся до нас за адресою:

м. Рівне, вул. Пирогова, 8 та за телефонами: (0362) 68-37-95, 68-38-15.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору