Рівне:

Створення та просування сайтів

На Івано-Франківщині міліція припинила діяльність нелегального цеху з тиражування аудіовізуальної продукції

Івано-Франківська область 29-кві, 2010, 08:589 Lobanovskiy 1 045
В ході проведення спеціальних заходів з документування правопорушень у сфері захисту прав інтелектуальної власності співробітники обласного підрозділу боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області задокументували факт реалізації незаконного виготовлення компактдисків з аудіовізуальними творами. Як з’ясовано, продукція на електронних носіях виготовлялася безпосередньо у крамниці, де й виставлялася на продаж. З метою документування протизаконних дій власника магазину міліціонери провели оперативну закупку, придбавши 177 компактдисків, що були виставлені для реалізації в торгівельній мережі. З місця події вилучено близько 700 одиниць електронних носіїв на суму понад 35 тисяч гривень, а також комп’ютерне обладнання. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактами незаконного обігу дисків для лазерних систем зчитування та порушення авторського права та суміжних прав.

Натомість на ринку у Надвірнянському районі працівники міліції під час проведення оперативно-розшукових заходів припинили бурхливу підприємницьку діяльність жителя Коломиї, який реалізовував неліцензійну аудіовізуальну продукцію. З продажу знято близько 400 компактдисків формату DVD та MP-3. За даним фактом проводиться дослідча перевірка.

З початку цього року працівники прикарпатської міліції виявили п’ять фактів, пов’язаних з незаконним обігом дисків для лазерних систем зчитування.
Василь Гультайчук, СЗГ УМВС України Івано-Франківської області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору