Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 10-бер, 2005, 15:499 prov 1 143
Неповнолітні марять мобілками
Все частішають випадки крадіжок мобільних телефонів, що скоюють неповнолітні. Так, двоє неповнолітніх рівнян на вулиці Тракторній м. Рівного, завдали 17-річному рівнянину Олександру Б. тілесних ушкоджень і відібрали мобільний телефон “Самсунг-С110”. А 24-річний костопільчанин Віталій Л., скориставшись таким же методом “захвату” відібрав 150 гривень.

Водонапірна башта ціною 2 тисячі гривень
Працівники міліції встановили, що п’ятеро безробітних жителів Гощанського району у грудні минулого року із території ферми СВК “Україна”, що в селі Липки цього ж району викрали водонапріну башту, яка коштує близько 2 тисяч гривень. А троє мешканців Дубенського району, зламали двері будинку культури, що в селі Тараканові цього ж району і викрали 5 секцій батарей опалення. Цим завдали збитків на 4 тисячі гривень.

У ДТП зіткнулося три автомобілі
Поблизу села Молодаво, що у Дубенському районі, о третій годині ночі сталася дорожньо-транспортна пригода. В наслідок аварії отримали поранення сім чоловік. Водій мікроавтобуса “Мерседес” із Закарпатської області, який їхав у напрямку Львова, не впорався із керуванням – виїхав на смугу зустрічного руху. Там на нього “чекав” автомобіль КамАЗ, з яким і зіткнувся. КамАЗом керував мешканець Ужгорода. В результаті дорожньо-транспортної пригоди “Мерседес” відкинуло на смугу попереднього руху, там і відбулося його зіткнення з автомобілем “Рено”. Отож, “Рено” відкинуло на праве узбіччя, і легковик збив пішохода, який повертався додому. Швидка допомога забрала у Дубенську райлікарню водія “Мерседеса” та п’ять пасажирів, які були у салоні, і 23-річного Юрія, який в ту злочасну мить переходив дорогу.

За матеріалами ЦЗГ УМВС України в Рівненській області та ВДАІ підготувала Аліна ФЕДОРОВИЧ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору