Рівне:

Створення та просування сайтів

Луцькі ветерани відвідали Музей партизанської слави в Лопатені

Волинська область 04-травня, 2010, 08:539 Lobanovskiy 1 138
За сприяння Луцької міської ради ветерани Другої Світової, які мешкають в обласному центрі, відвідали Музей партизанської слави, що в урочищі Лопатень Ківерцівського району. Безпосереднім організатором благодійної акції для ветеранів виступила служба таксосервісу «Морячок-таксі».
Служба «Морячок-таксі», яку очолює офіцер військового флоту у відставці Олександр Кралюк, забезпечила доставку до місця проведення акції луцьких ветеранів. Тут на них уже чекали вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, які підготували для ветеранів святковий концерт.
Від імені міської ради з вітальними словами до ветеранів звернулися директор департаменту інформаційної політики Олександр Пирожик та депутат міської ради Світлана Мамосюк.
Ветерани мали нагоду здійснити екскурсію територією музею під відкритим небом, оглянути історично реконструйовані землянки партизанської доби, виставку хроніки воєнних літ від Волинського краєзнавчого музею, зробити запис у книзі відвідувачів Музею партизанської слави, скуштувати солдатського кулешу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору