Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівщині зіткнулися фіра та скутер

Львівська область 04-травня, 2010, 09:299 Lobanovskiy 1 050
Близько опівночі на сільських вулицях безлюдно. Мешканці сіл лягають рано спати, адже їм доводиться вставати ще вдосвіта. Такий режим їхнього життя.
Ось і фірман Михайло поспішав додому, адже вже пізно, а ще треба розпрягти коней та розвантажити крам із підводи. Тому і вирішив скоротити дорогу та переїхав на смугу зустрічного руху. Ще два провулки - і рідна хата. Але щойно промайнула така думка, як фірман побачив, що на зустріч йому рухаеться скутер. Трагедію вже було не спинити. На великій швидкості скутер врізався у підводу.
Внаслідок зіткнення жінка-водій, що їхала на скутері «Вайпер», від отриманих травм померла на місці дорожньо-транспортної пригоди.
Як зясували правоохоронці, причиною ДТП стали декілька факторів. Найперше, що спричинило аварію, - виїзд фіри на смугу зустрічного руху. Аналіз подібних пригод свідчить, що водій не очікує на своїй смузі транспорту, що рухається у зустрічному напрямку. А тут іще й фіра, яка не облаштована світловими та люмінесцентними приладами. І, здебільшого, для уникнення зіткнення не вистачає лічених секунд.
Працівники ДАІ неодноразово проводять профілактичні заходи щодо облаштування фір освітлювальними приладами, але селяни, як правило, цим нехтують і, як наслідок, стаються такі ДТП. З початку року це вже не перша пригода за участю гужевого транспорту.

Ігор Кравчук, ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору